perjantai 2. lokakuuta 2015

Helmiä ja pitsiä

Nyt sain viimein tehtyä ne kauan haaveilemani pitsikynnet. Pitkään esteenä tälle haaveelle oli pitsikuviollisen leimauslaatan puute. Jonkin aikaa sitten hankin Norway Nailsilta pitsilaatan, jonka kanssa esteeksi muodostui se, etten yksinkertaisesti saanut ohuen ohutta kuviota nousemaan laatasta. Päädyin hankkimaan toisenkin pitsilaatan tällä kertaa Born Pretty Storelta. PB-02 -leimauslaatta toteuttikin viimein haaveeni ja siitä sain nostettua kuvion kynsille asti. 


Pitsien alle lakkasin Lorealin Crystallissimen, joka on helmeilevä violehtihtava hyvin läpinäkyvä lakka. Leimat tein OPI:n Alpine Snow:lla ja ne nousivat laatasta varsin vaivattomasti. Laatta piti kuitenkin puhdistaa todella huolella leimojen välissä. Jossain vaiheessa laiminlöin tätä hieman ja aloin ihmetellä miksi kuvio ei näytä samalta, kunnes tajusin että kaikista ohuimmat pitsiviivat olivat jääneet laattaan ja jäljellä oli vain tuo kukkakiemurakuvio. Mutta kunhan laatan putsailusta huolehti, ohuetkin viivat nousivat yllättävän kiltisti.


Pitsien kaveriksi pääsivät helmen puolikkaat, jotka ovat myöskin Born Pretty Store:lta. Toisin kuin laatan, jonka hankin ihan itse, nämä on saatu kyseiseltä verkkokaupalta testiin. Asettelin nimettömiin ja peukaloihin kahden kokoisia (2mm ja 3mm) helmen puolikkaita tuollaiseen rykelmäkuvioon. Helmet eivät tuntuneet säikähtävän päällyslakkaa, mutta jätin sen väliin, kun tällaisessa rykelmässä päällyslakka könttääntyy tyhmästi väleihin. Kiinnityksen tein tästä päätöksestä johtuen kynsiliimalla.


Aurinko lämmitti läsnäolollaan kuvaushetkellä ja osittain siksi tulikin vähän kuvatulva. Johtui myös osaksi siitä, että tykkäsin näistä kovasti.


Vieläkö pitsikynnet jaksaa innostaa?

Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen  Nailart -tuotteista.


10 kommenttia: