lauantai 8. elokuuta 2015

Holoja

Näillä kynsillä kävin viikko sitten Nightwishin keikalla, en vain ole saanut aikaiseksi postattua niitä aiemmin. 


Olisin halunnut tehdä jotain todella näyttävää ja teemaan sopivaa, mutta pää vain löi tyhjää. Lopulta päädyin tekemään lakkauksen kahdella Color Clubin hololla. Tummempi Beyond on tämän kesän ostoksia ja pääsi nyt ensimmäistä kertaa kynsille. Harp On It taas on viihtynyt lakkakokoelmassani jo pidempään. Color Clubin holot jaksavat ihastuttaa kerta toisensa jälkeen koostumuksellaan. Ne ovat todella miellyttäviä levittää ja myös peittäviä.


Nimettömiin ja peukaloihin lakkasin Beyondin pohjalle ja leimasin kuvion päälle Harp On It:lla. Muihin kynsiin tein rankiksen samoilla lakoilla. Ranskiksiin lisäsin vielä pallerot OPI: I Snow You Love Me:sta. 


Lopputulos oli ihan ok, mutta ei siitä mitenkään erityisen näyttävä tullut. Erityisesti ilman aurinkoa, joka tuo esiin holoefektin, nämä olivat aika tylsät ja sitä ei keikkailtana liikaa nähty. Muutamaan kuvaan sentään onnistuin saamaan vähän sitäkin.


Mitä tykkäät kynsistä?

6 kommenttia:

 1. Mulla on melkeen saman sävyinen Color Clubin Alter Ego, mutten saa sitä näyttämään miltään kynsillä! Se on jotenkin mitäänsanomaton, pitää ehkä testailla uusiksi. Sen sijaan näissä sun kynsissä nämä lakat näyttää tosi hyviltä, saa kyllä niiden parhaat puolet esiin ja lakat on kivat yhdessä. :) Tietty parhaaseen lopputulokseen aina tarvittaisiin sitä aurinkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Aurinkoa nää kyllä vaatii, muuten näyttää aika tylsiltä.

   Poista
 2. wow ompa mageet! etenkin toi nimettömän sormen kynsi :D

  VastaaPoista