lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kun kynnet ei riitä

Tässä tulee tällä erää toinen Born Pretty Store tuotearvostelu. Tuotteita valitessani törmäsin näihin kynsinauhatatuointeihin ja innostuin ideasta laajentaa kynsikoristelua myös kynsien ulkopuolelle.


Hieman oli vaikeuksia keksiä sopivaa lakkausta tuon kuvion kanssa. Päädyin tekemään kaksivärisen lakkauksen Eassien Jamaica Me Crazylla ja Technicin Gun Metallilla, jonka koristelin mustilla strasseilla. 

Kynsinauhatatuoinnit toimivat kuten lasten leikkitatuoinnit, jotka ainakin itselle tulivat lapsena tutuksi. Kuviota oli hieman haastava kohdistaa, mutta muuten ne olivat todella helppoja käyttää. Myös lopputuloksesta tykkäsin. Mielestäni näyttävä lisä lakkaukseen.

Huonona puolena näissä on pysyvyys. Käsillä kun tulee tehtyä kaikenlaista ja niitä tulee myös pestyä useammin kuin muita ruumiinosia. Kosteana nämä irtoavat helposti hankauksesta tai muista osumista. Siksi ne eivät kauaa sormissa pysyneekään. Irrotin kuvion kun siitä meni yksi reuna ruttuun juuri käsien pesun jälkeen. Suosittelisinkin näitä yhden illan juhlakynsiin en arkikäyttöön.

Tässä vielä alekoodi, jolla saatte 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nail Art -tuotteista.


Riittääkö sinulle kynnet vai oletko kokeillut koristella myös sormiasi?

5 kommenttia:

 1. Tosi kivat. :)
  Mä tilasin noita jokin aika sitten, mutten ole ehtinyt vielä käyttää. :)

  VastaaPoista
 2. Heips! Oon laittanut sulle spostia mun blogissa olleeseen siirtisarvontaan liittyen. :) Onkohan viesti tullut perille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut perille. :/ Koitin roskapostistakin kaivella, mutta en löytänyt. Koitan laittaa sulle päin mailia.

   Poista