lauantai 30. toukokuuta 2015

Hieman helpompaa teippailua

Born Pretty Store muisti minua jälleen tuotearvostelu paketilla. Tällä kertaa sain valita pakettiin viisi tuotetta, joista ensimmäisenä esittelyyn pääsee tämä teippikotelo


Teippimanit ovat näyttävän näköisiä, mutta itse en ole koskaan tullut kovin hyvin toimeen kynsiteippien kanssa. Niiden asettelu on hankalaa ja keskimääräisesti tiputan teippirullan lattialle ainakin kahdesti lakkauksen aikana. Teippirullaa on ikävä kaivella lattialta märillä lakkauksilla ja lattiavierailun aikana rullan sivuihin tarttuu pölyä ja karvaa.


Tälläkin kertaa onnistuin tiputtamaan rullan kertaalleen lattialle ennen kuin sain sen koteloon. Lakkauksen aikana ongelmaa ei ollut, sillä kotelo helpotti teipin käsittelyä huomattavasti. Sen sai kätevästi pöydänreunalle, missä se myös pysyi ja teippiä oli helppo ottaa siitä. Teipin asettelua kynnelle kotelo ei sentään helpottanut, joten ei se ihan kaikkia teippimanikyyrin ongelmia poistanut. Pitkän taistelun jälkeen sain kuitenkin jonkinlaiset teippikuviot aikaiseksi peukaloon ja nimettömään. Muihin kynsiin tein tavallisen ranskalaisen hermoja säästääkseni.


Violettina lakkana toimi Viva La Divan 121, joka oli hieman liian laihaa teippimanikyyrin tekoon. Viva La Divan alta nimettömässä pilkistelee Color Clubin Harp On It. Ranskiksiin lisäsin pallurat OPI:n I Snow You Love Me:stä. 

Tässä vielä alekoodi, jolla saat 10% alennuksen Born Pretty Storen Nail Art -tuotteista.


Miten sinä käsittelet teippejäsi?

2 kommenttia: