keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Ensimmäiset siirtokuvat

Tässä tulee tällä erää neljäs ja toiseksi viimeinen Born Pretty Store tuote-esittely. Olen tähän asti onnistunut välttelemään siirtokuvia, mutta valitessani tuotteita testiin päätin, että voisi olla viimein aika kokeilla niitäkin. 


Siirtokuvien kaveriksi tein ranskiksen China Glazen For Audreylla ja rajalle lisäsin Maybellinen Bright It Up:ia. Ruusukuvioiset siirtokuvat asettelin nimettömiin ja peukaloihin. Siirtokuvat olivat yllättävän mukavat käyttää. Asettelussa oli ehkä hieman hakemista, mutta sain kuviot lopulta osumaan ihan sopiviin kohtiin. Tarroihin verrattuna asettuvat kynnelle huomattavasti kivemmin eivätkä reunat jää törröttämään. 


Ehdottomasti aion käyttää siirtokuvia toistekin sen verran positiivinen kokemus oli ja hyvä niin. Voitin nimittäin juuri ison kasan siirtokuvia Belegwenin blogiarvonnasta. Voittosaalistani tulen esittelemään varmasti myös piakkoin.


Loppuun vielä alekoodi, jolla saat 10% alennuksen Born Pretty Storen Nail Art -tuotteista.Tykkäätkö siirtokuvista?


4 kommenttia:

  1. Eipä tästä ole kuin vuosi, kun ekan kerran (kahden vuoden välttelyn jälkeen) kokeilin siirtokuvia. Ja rakastuin heti! Niin helppoa ja nopeaa :) En ymmärrä, miten olin ennen kokeilua luullut niitä vaikeiksi käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin helppoa ja nopeaa! En edes tiedä miksi välttelin näitä niin pitkään. Joskus muinoin käytin usein tarroja kunnes paloi hermo siihen että reunat tuppas aina töröttämään. Jotenkin olen mielessäni laittanut nämä aina samaan kategoriaan kun tarrat, vaikka näissähän on kaikki tarrojen hyvä puolet ilman niitä huonoja :)

      Poista