sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Höyheniä

Vähän valui myöhäiseksi tämän viikonlopun postaus näemmä. Eilen tuli oltua kesän ensimmäisissä häissä ja reissuun lähdön sekä pakkaamisen tiimellyksessä postaaminen unohtui. Tämän lakkauksen kanssa en tosin juhlinut, vaan se on hieman vanhempaa satoa.


Nämä kynnet tein Belegwenin arvonnasta voittamillani siirtokuvilla. Niitä tuli voittosaaliissa melkoinen kasa, joten näitä tullaan näkemään täällä varmasti lisää. Etenkin kun siirtokuvista taitaa tulla mun uusi suosikki pikakoristelumenetelmä.


Halusin tehdä höyhen siirtokuvien seuraksi jotain herkkää ja päädyin tekemään ranskiksen OPI:n Alpine Snow:lla ja Mavalan Sparkling Silverillä. Ei oikein mielikuvitus kukkinut. Jälkikäteen tuli mieleen että höyhenten alle olisi ollut ihana lakata vaaleansinistä. Tämän lakkauksen suhteen se oli kuitenkin jo myöhäistä siinä vaiheessa, ensi kerralla sitten. 

Kuvat ja lakkaus tuli tehtyä reissussa. Koska en jaksanut pakata kameraa lakka-arsenaalin seuraksi, kuvat on otettu puhelimen kameralla. Tämä näkyy hieman laadussa, pahoittelut siitä.

Miten on viikonloppu sujunut? Alkaako olla jo kesäfiilis?

4 kommenttia: