perjantai 10. tammikuuta 2014

Ulos laatikosta


Oli tarkoitus lopettaa syystauko edelliseen postaukseen, mutta jotenkin maagisesti siitäkin on ehtinyt jo vierähtää melkein kuukausi. Kynsiä on tullut kyllä tehtyä, mutta joko kameraa ei saa kaivettua esiin, tai sitten kuvista ei tahdo tulla julkaisu kelpoisia. Pöytälaatikkoon onkin kertynyt sekalainen läjä itsesensuurin kynsiin jääneitä otoksia, joiden kanssa päätin nyt tulla kaapista ulos. Tässä tulevat ensimmäiset laatikkoon jääneet kynnet.


Nämä ovat aika suora kopio aiemmista kynsistäni. Noissa aiemmissa lakkoina toimivat Orlyn Star Spangled ja Mavalan Black, nyt taas Technicin Gun Metal ja China Glazen Ruby Pumbs. Ruby pumbs ja Star Spangled ovat tosin niin lähellä toisiaan, että niitä ei lähes erota toisistaan. Itse tykkään enemmän tuosta aiemmasta suorituksesta, mutta olivat nämäkin ihan ok. Suurimmaksi ongelmaksi muodostui kuvaaminen, harmaan Gun Metalin päällä Ruby Pums taipui kuvissa pinkkiin, vaikka tätä efektiä ei livenä ilmennyt. Palataan aiheeseen ensi viikolla seuraavien laatikosta ulos tulevien kynsien kanssa.


Kumpi versio oli mielestäsi parempi? Jääkö itselläsi paljon kuvia pöytälaatikkoon itsesensuurin vuoksi?

2 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin kans niistä edellisistä enemmän, mut näissä on kuitenkin Ruby Pumps, joteeen vaikee valinta! :D

  Mä en jätä kuvia lojumaan, vaan vaikka tekisin kuinka kamalat kynnet (omasta mielestäni) niin julkaisen ne. Niistä aina oppii ja lopulta voi nähdä kehityksen! Joten siitä vaan julkaisemaan laatikkoon jääneitä kynsiä, ei pidä olla liian kriittinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta :) eiköhän nuo loputkin tuolta ulos pääse, niin varisee samalla turha itsekriittisyys.

   Poista