lauantai 18. tammikuuta 2014

KyselyLisäilin sivupalkkiin kyselyn, jonka avulla yritän hieman kartoittaa lukijoiden ajatuksia siitä mihin suuntaan blogia kannattaisi viedä. Kerro ihmeessä oma mielipiteesi!

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä blogia kannattaa ehdottomasti viedä vain siihen suuntaan mikä itsestä tuntuu hyvältä. Toki tuosta sun sivupalkin kyselystä pystyn poimia omat suosikkivastaukseni: "Tutoriaaleja", "monimutkaisempia lakkauksia" ja miksei ihan swatcheja, kuvia ja tekstejä, mutta mun mielestä kannattaa julkaista vain sitä mikä tulee luonnostaan. Eikös blogeissakin päde se että jos bloggaaja nauttii tekemästään ja tykkää itse omasta blogistaan niin sama tulee muilta perässä..? Tai jotain sinnepäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta :) Enkä kyllä aio tehdä mitään mikä ei tunnu hyvältä tai omalta, mutta toisaalta kiinnostaa myös se mikä lukijoita kiinnostaa, siitä voi saada uusia ideoita omaan tekemiseen :)

   Poista
  2. Olen samaa mieltä, että blogissa pitää olla niitä juttuja joita blogin pitäjä haluaa sinne laittaa! Tokihan aina voi lukijoilta kysyä, mutta liian orjallisesti lukijoiden mielipidettä ei kannata noudattaa ;)

   Poista
  3. Juu, eipä sitä tosiaan kannata väkisin vääntää jotain mitä ei itse halua. Kyllä se alkaa aika äkkiä näkyä jos ei ole ihan täysillä mukana postauksissaan :)

   Poista
  4. Niinhän se on. :) Oliko itselläsi mielessä jotain mitä haluaisit blogiin jatkossa vai kumpusiko kysymys juurikin siitä että et ihan tarkalleen tiedä?

   Poista
  5. Juurikin siitä etten tarkalleen tiedä, siksi halusinkin pallotella ajatuksia aiheesta :)

   Poista