lauantai 18. tammikuuta 2014

Teippiä ja tekstuuria


Tähän väliin postaan vähän uudempaa materiaalia, enkä nyt tällä erää jatka ulos laatikosta -projektiani.  Ensinnäkin siksi, että jos en postaile välillä uudempia lakkauksia, ehtii pöytälaatikkoon kertyä yhtä paljon kynsiä kuin siellä nyt on ennen kuin saan sinne tähän mennessä kertyneet pihalle. Toisekseen siksi, että halusin jakaa tähän väliin jotain mihin olen tyytyväinen.


Olen suunnitellut tällaista tekstuurilakkaa hyödyntävää teippimania ikuisuuden ja lakkayhdistelmäkin on ollut valittuna jo pitkään. Koskaan ei ole kuitenkaan ollut hyvä hetki toteuttaa tätä, joko on ollut muita suunnitelmia, en ole halunnut värjätä kynsiäni punaisella lakalla tai sitten ei vain ole ollut tarpeeksi aikaa toteuttaa näin aikaa vievää lakkausta. Aikaa näihin sainkin tuhrautumaan ihan tolkuttomasti, vaikka ei tämä nyt niin monimutkainen ollut tehdä. 


Lakkasin pohjalakaksi Viva La Divan 145 jo edellisenä iltana. Lakka ei ollut ihan 100% kuivaa nukkumaan mennessä, minkä vuoksi yhdessä kynnessä oli aamulla painaumia ja toisessa lommo. Lisäksi kaipasin lisää kiiltoa pintaan. Korjailin kolhuiset kynnet, laitoin loppuihinkin kiiltoa lisäämään Ceasarsin pikakuivattavan päällyslakan ja aloin testailemaan teippiosuutta. Tein erinäisiä kokeiluja kuvioista, kunnes päädyin tähän yksinkertaiseen ristikkäiskuvioon. Ehdin kokeilla muutamaan kynteen erilaista kuviota ja ne piti tietenkin ottaa uusiksi. Jotta teipin voi liimata kynteen, täytyy aluslakan olla kunnolla kuiva. Onneksi Ceasarsin pikakuivattaja nopeutti kuivumista suhteellisen tehokkaasti. Viva La Divan päälle lakkasin OPI:n Stay The Night -tekstuurilakan. Lakkauksen aikana ehdin myös kolhia muutaman kynnen useampaan otteeseen niin pahasti, että jouduin ottamaan osan kynsistä uusiksi pariinkin kertaan. Onneksi oli aikaa. Lopputulokseen olen kyllä erittäin tyytyväinen ja koen että se oli kaiken säheltämisen arvoinen. 

Mitäs mieltä sinä olet? Jaksaako hiekkalakat vielä innostaa vai ovatko ne mielestäsi jo menneen talven lumia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti