lauantai 14. joulukuuta 2013

Pitkästä aikaa

Ihan vaan tiedoksi kaikille, että olen vielä elossa. Tuli vain vähän pitempi syystauko tällä kertaa. Kynsilläni on tapana lahota totaalisesti aina syksyn tullessa ja sellaiset epämuodostuneet nysäkynnet ei hirveästi houkuta lakkailemaan. Tähän kun lisätään vielä joka syksyinen kiire ja muutama muu suurempi vastoinkäyminen niin pääsi vähän tauko venähtämään.


Nyt on taas kynnet paremmassa kunnossa ja on niitä tullut lakkailtuakin. Näissä ensimmäisissä kynsissä on pohjalla Lorealin Crystallissime, kärjissä Viva La Divan 121 ja rajauksen tein 2 Way Art Penillä. Tämä Viva La Divan lakka haluaa jostain syystä aina näyttää kuvissa enemmän siniseltä kuin violetilta. Livenä se on kuitenkin syvän violetti. Tuo Crystallissime on violetin hohtoinen lähes läpinäkyvä lakka. Varsinkaan ensimmäisessä kuvassa se ei meinaa oikein näkyä, toisessa kuvassa vähän paremmin. Parasta näissä kynsissä oli se, että Viva La Divan ja Crystallissimen shimmerit olivat aivan saman värisiä, mikä toi kivaa yhtenäisyyttä kynsiin.


Tässä vielä toinen hieman klassisempi ranskalainen, joka tuli tehtyä. Kärjissä Mavalan White ja glitterinä Mavalan Sparkling Silver.


Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti