perjantai 2. elokuuta 2013

Kitinää kynsien kasvatuksesta


Tulihan se viimein itku pitkästä ilosta. Hyvään vauhtiin päässyt kynsien kasvu tyssäsi siihen, että kaksi vasemman käden kynttä meni riks raks ja poks. Ensimmäisessä kuvassa esiintyy onnettomuudelta välttynyt oikea käsi lähes luonnontilassa. Yksi kerros kynnenkovettajaa niillä on. Eivät ne nyt mitkään huippu pitkät olleet, mutta kivasti mallissa ja kaikki kynnet kasvussa mukana. Näihin oli jo kiva tehdä ranskiksia, joista olen ollut viime aikoina kovin innostunut.

 
Toisessa kuvassa esiintyvätkin vasemman käden kärsineet kynnet. Olisivat ne toki pahemminkin voineet lohjeta, mutta erityisesti tuo nimetön meni aika syvältä pyöreäksi. Kestää aikansa, että sen saa kunnolla takaisin malliin. Ei yhtään huvittaisi lyhentää muita kynsiä, mutta ei näytä kovin fiksulta kun on lähes puolet toisen käden kynsistä nysiä.


Mitä tulee Cesarsin kynnenkovettajaan, jota olen tässä jonkin aikaa käyttänyt, en aio vielä luovuttaa sen kanssa. Eivät nämä ihan itsekseen kuitenkaan lohjenneet, vaan teloin ne. Voima joka niiden katkomiseen vaadittiin, ei kuitenkaan ollut hirvittävä. Kaiken kaikkiaan kynnet ovat kuitenkin tuntuneet vahvemmilta, kuin yleensä, erityisesti oikean käden etu- ja keskisormi, jotka normaalioloissa liuskoittuvat minkä kerkiävät. 

Ei taida tänä viikonloppuna tulla lakkausta, vaan keskityn kieriskelemään kynsi-itsesäälissä. :D

Mitäs teidän kynsille kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Höh, töpökynnethän on erityisesti näin kesällä tosi söpöt (: Itseltähän lohkesi juuri eilen vasemman käden keskari, joten töpöoperaatio on kynsille tänään tiedossa :D Eikä edes sureta! Ihmeen äkkiä ne vaan kasvaa takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, töpöoperaatio :) Eipä kai ne töpöt tosiaan mikään maailmanloppu ole.

   Poista
 2. Huonoa kuuluu. Oon nyt puoli vuotta purrut niitä aina vaan lyhyemmiksi. Ja veri sen kun tirskuu, nam! Eikä nuo edes niin kovin lyhyet olleet :)

  VastaaPoista