sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Raidallinen vinoranskis


Käväisin viime viikolla shoppailemassa vaatteita ja onnistuin pysymään ihme kyllä aika lujana sen suhteen, että mukaan ei tarttunut vaatteiden lisäksi miljoonaa lakkapulloa.  Lumenen Natural Code 3D Glitter -lakat hieman himottivat, mutta aiemmat kokemukset Lumenen Natural Code lakoista auttoivat niistäkin ohi. Sen verran annoin itseni sortua lopuksi, että Kiss Nail Art Paint -koristelakkasetti lähti mukaan.  Olen viime aikoina käyttänyt niin paljon muutamaa omistamaani 2 Way Nail Art Peniä, että ajattelin että voisi olla aika laajentaa koristelakkakokoelmaani. Tuo ostamani setti sisältää kolme koristelakkaa pinkin, tummansinisen ja neonvihreän.


Lauantaina piti sitten saada jotain nopeaa kynsille, joten ajattelin kokeilla vinoranskista viivoilla. Ei tämä ihan niin nopea ollut tehdä kuin ajattelin ja jotenkin ei yhtään ollut vaakaa käsi. Ei niistä kovin huolitellut tullutkaan, mutta ehkä nämä toimivat myös hieman huolettomampana versiona. Aika räikeät näistä loppupeleissä kyllä tuli.


Pinkki ja sininen ovat tuosta Kiss Nail Art Paint -setistä, hopeinen glitter on 2 Way Nail Art Penin jälkeä. Alla jälleen vain Cesarsin kynnenkovettaja ja päällä OPI:n top coat sekä Cesarsin pikakuivattaja.


Miellyttääkö väriyhdistelmä?

2 kommenttia: