perjantai 16. elokuuta 2013

Aleostoksia


Jouduin vaihteeksi Vapaa valinnan alelaarin uhriksi. Mukaan lähtivät Flormarin U25, U27 ja U30 yhteishintaan 5 euroa sekä Miss Selenen 170. U27 Pääsi heti kynsille, muita testailin vain kiekolle. U30 ihastutti levittyvyydellään ja peittävyydellään. U25 taas oli kohtalainen pettymys, se menetti kiekolle levitettäessä väristään kaiken syvyyden eikä veikeä vaaleanpunainen helmeilykään näy pullon ulkopuolella.U27 taas ihastutti erityisesti tumman lakan päällä, joten päätin toteuttaa lakkauksen tätä ominaisuutta hyödyntäen. Omistan edelleen huonosti mustia lakkoja, koska asetin aikanaan itselleni mustien lakkojen ostokiellon, parantaakseni kykyäni yhdistellä eri värisiä lakkoja, musta kun oli liian helppo yhdistää kaikkiin väreihin. Lakkalaatikon pohjalta löytyvät kuitenkin hätävarana, koostumukseltaan liian monen ohennuksen jäljiltä kämähtänyt Mavalan Black sekä melkein musta Mavalan Black Velvet. Näiden kynsien pohjalta löytyy viimeksi mainittu. Päälle levittelin U27:n ja piirsin vielä epämääräiset vinoristikuviot Kiss Nail Art Paint –koristelakalla. 

U27, U30, U25
Tuolla Vapaa valinnan alelaarissa on vissiin ollut aika hurjaa menoa, useammassa lakkapullossa oli roiskeita, menehtyneistä lakkatovereista. Myös oman U25 kyljestä löytyy muisto alelaarin kauhuista :D


Näiden lakkojen lisäksi sorruin jo aiemmin ostamaan pari Lumenen 3D Glitter –lakkaa Magic Dustin ja Blue Galaxyn. Nämäkään eivät ole vielä käyneet kynsillä. Kiekolle kokeilin näitäkin ja ihan kivojahan ne ovat, eivät ehkä kuitenkaan niin mahtipontisia kuin pullossa näyttävät, mutta eivät mikään suuri pettymyskään. 


Mitä tykkäät nysäkynsistä? Entä ostoksista?

4 kommenttia:

 1. Noi glitterit näyttää kivoilta, varsinkin tuo monivärinen! Ois varmaan kivannäköinen yhdistettynä vaikka siirtokuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois tosiaan sopia hyvin siirtokuvien kanssa, kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Mä en kyllä ymmärrä millaisia sikoja lakkalaareilla oikein käy kun niin monesti koko paikka on ihan kaaoksessa, on rikkinäisiä pulloja, avattuja pulloja, kynsilakkasotkua yms. Ketuttaa aina ihan tosissaan. Nuo Natural Codet näyttää kuitenkin ihan mahtavilta o.o Ja nysäkynnet on oikein söpöt (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en minäkään. Miksi tarvii niin kauhealla raivolla tonkia? :D

   Kiitos :)

   Poista