perjantai 8. heinäkuuta 2016

Mikropiirejä

Kesä tuli, loma alkoi ja nyt on taas aikaa ja energiaa puuhastella kynsien kanssa. Nyt kun parit lakkaukset on jo ehtinyt kertyä pöytälaatikkoon, ajattelin tulla jakamaan niitä teillekin. Sain Born Pretty Storelta testiin muutamia leimauslaattoja, joista ehdottomaksi suosikikseni nousi "nörttilaatta" BP-L022.


Eniten sydäntä laatassa lämmitti mikropiirikuvio, jota tästä samaisesta syystä myös testasin ensimmäisenä. Etsiessäni sopivaa lakkaa mikropiirien pohjaksi totesin, että omistan ihmeen monta vihreää lakkaa. Etenkin kun vihreä ei ole koskaan ollut ihan omimman tuntuinen väri. Hauskintahan tässä oli kuitenkin se, että näitä kynsiä suunnitellessani päädyin hankkimaan vielä yhden lisää, koska täydellistä mikropiirin vihreää sävyä ei löytynyt. 


Pohjana kynsissä toimi lakkausta varta vasten hankittu Essien Off Tropic ja leimauslakkana Isadoran Sparkling Gold. Leimat nousivat laatasta kivasti, mutta Sparkling Gold ei ollut ihan tarpeeksi pigmenttinen leimaamiseen. Lisäksi tällaiseen suoria viivoja sisältävään kuvioon sopisi käyttämäni painamistekniikan sijaan paremmin leimaaminen pyöräytystekniikalla. Painettaessa osa leimasta saattaa venyä ja tällaisessa kuviossa sen myös huomaa.


Lopputulokseen olin kuitenkin varsin tyytyväinen, pienistä virheistä huolimatta. 


Iskeekö nörttilaatta?

* Leimauslaatta on saatu Born Pretty Storelta. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

2 kommenttia:

  1. Olen itsekinä tehnyt nörttikynnet joskus! Pitäisi tehdä uudelleen, nämä on tosi kivat! Multa löytyy MoYoun nörttilaatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Paula :) MoYoun nörttilaatat on aivan ihania. Olen niitäkin himoinnut monesti. Voi olla että tulee sellainenkin vielä joskus hankittua.

      Poista