sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Leviävät leimat

Tällä hetkellä ei tunnu oikein inspiraatio kukkivan kynsien suhteen. Onneksi riittää vielä näitä PB:n laattoja kokeiltavaksi, niin saa edes jotain tehdyksi kynsille.


Laatassa BP-L026 on useita kauniita kuvioita. Tätä lakkausta tehdessä kaipasin kynsille jotain simppeliä ja päädyin siksi juuri tähän kuvioon.  Pidin myös värimaailman hyvin yksinkertaisena. Harmaaksi lakaksi pohjalle valitsin Flormarin WL03:n. Leimaukset tein PB:n mustalla leimauslakalla. Kuviot nousivat laatasta vaivattomasti ja siirtyivät kynnelle kiltisti.

Valitettavasti lopputuloksen siisteyttä söi leimojen leviäminen, mistä olen viime aikoina kärsinyt. Tällä hetkellä käytössä on HK:n pikakuivattava päällyslakka, jonka hankin nimenomaan aiempien hyvien kokemuksien innoittamana. Muistikuvani mukaan en saanut tällä käytännössä mitään leviämään. Nyt kuitenkin tuntuu että leimat leviävät villisti, vaikka päällyslakkaa pyrkisi laittamaan kuinka varovasti. Näissä kynsissä ongelma korostui erityisen pahasti. Täytyy ehkä kokeilla onko ongelma yhtä paha muilla leimauslakoilla, kun viime aikoina on tullut lähinnä leimattua PB:n lakoilla. Vielä en haluaisi laittaa sitä pelkästään HK:n piikkiin.

Vinkkejä leviämisen estämiseen otetaan vastaan.

* Leimauslaatta on saatu Born Pretty Storelta. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

4 kommenttia:

 1. Oi, tosi nätithän nää on! <3

  VastaaPoista
 2. Hei... missä olet? Ihmettelen kun blogisi ei ole päivittynyt O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsiharrastus on vähän päässyt jäämään muun puuhastelun jalkoihin, mutta olen siis edelleen hengissä ja voin hyvin :) Välillä on kyllä ollut ikävä teitä muita lakkailijoita, mutta inspiraatio on ollut vähän kateissa. Pari lakkausta on kuitenkin jo kertynyt pöytälaatikkoon, joten eiköhän tänne vielä postauksia ilmesty <3

   Poista