perjantai 15. heinäkuuta 2016

Kesä ja kukkasia

Seuraavana testiin Born Pretty Storelta saamistani laatoista pääsi erilaisia kukkakuvioita sisältävä PBL-024. Väreiksi lakkaukseen valitsin mielestäni kesäiset violetin ja turkoosin.


Pohjalakoiksi pääsi Flormarin kaksikko, jonka ostin huhtikuussa Barcelonasta. Vinkkinä kaikille sinne eksyville, että Flormarin liikkeissä kannattaa ainakin vierailla, jos kyseisessä kaupungissa shoppailee lakat mielessä. Yksi sijaitsee vanhassa kaupungissa, mutta muistaakseni törmäsin useampaakin vastaavaan liikkeeseen. Leimauslakaksi valitsin tällä erää ihan oikeasti leimauslakat, koska edellinen leimaus vähäpigmenttisellä lakalla oli vielä liian tuoreessa muistissa. 


Arvoin useampaakin kuviota ennen kuin päädyin tähän kyseiseen kukkakuvioon. Tämä laatta ei ollut ihan yhteistyökykyisin omistamistani PB:n laatoista. En meinannut millään saada kuvioita nousemaan laatasta. Käytössä oli tosin Clear Jelly Stamper (pehmeä), joka ei kokemukseni mukaan pelitä ihan kaikkien PB:n laattojen kanssa. Tämä kukkakuvio nousi riittävän ehjänä, että sain leimaukset loppuun. Pientä reikäisyyttä on tosin edelleen havaittavissa.


Lopputuloksesta tuli kuitenkin mielestäni kivan hippimäinen värimaailman ja kukkakuvioiden yhteisvaikutuksesta.

Näyttääkö kesäiseltä?


* Leimauslaatta on saatu Born Pretty Storelta. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

2 kommenttia: