perjantai 19. helmikuuta 2016

Merellistä?

Päätin viimein kokeilla leimasinmarmorointia. Havittelin jonkinlaista merellistä fiilistä ja valitsin erilaisia sinisen ja turkoosin sävyjä sekä pari muuta lakkaa marmorointia varten. Lakkasin kaikille kynsille pohjaksi OPI:in Alpine Snown, jonka jälkeen aloitin marmoroinnin leimasimella.


Marmoroinnista tuli ihan kohtalainen. Jälki parani vielä hieman näistä kuvissa esiintyvistä vasemman käden kynsistä, jälkimmäisenä tekemääni oikeaan käteen. En kuitenkaan ollut jälkeen ihan täysin tyytyväinen, joten halusin piristää vaikutelmaa aksenttikynsillä. Peukaloon ja nimettömään lakkasin Alpine Snown päälle Lorealin Crystallissimen. Jotenkin ajattelin, että kyseisen lakan helmiäisefekti tulisi jotenkin mahtavasti esiin valkoisen päällä ja olin vähän pettynyt lopputulemaan. Leimasin päälle kuvion Born Pretty Storen turkoosilla leimauslakalla. Marmoroituihin kynsiin tökin simpukkaniittejä vahvistamaan hakemaani merellistä vaikutelmaa.


Kokonaisuuteen olin ihan kohtalaisen tyytyväinen, mutta se jäi lyhytikäiseksi koska oikeankäden keskisormen kynsi päätti luovuttaa ja lohkesi taas vaihteeksi. Poistin suosiolla lakat, että sain viilailtua kynnet kunnolla. Alkaa ärsyttää lyhentää jatkuvasti muita kynsiä tuon yhden ongelmatapauksen takia. Nyt aletaan olla jo lähellä minimimittaa. Taitaa olla, että en selviä tästäkään talvesta vetämättä kynsiä ihan nysäksi.


Näyttääkö merelliseltä?

12 kommenttia:

 1. Sievät on kynnet, tykkään merellisestä teemasta erityisesti. :)

  VastaaPoista
 2. Marmorointi on onnistunut mun mielestä täydellisesti, ihana efekti! Mun on jo aika myös testata tätä tekniikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tehdessä ei tuntunut että menee ihan putkeen, mutta kiva jos lopputulos ei satu muiden silmiin :) Voin suositella kokeilemaan, on aika simppeliä hommaa loppupeleissä :)

   Poista
 3. No näyttäähän se merelliseltä, kyllä! :) Sievät ovat.
  Mikä tuo OPIn lakka on? Eihän se Austin-tatious Turquoise ole? Tämmöseen se tosin sopiskin ihan kivasti.

  Kiitos sinun (ja clear jelly stamperin), innostuin muuten taas leimailusta itekin :3

  Tsemppiä lohkeilevien kynsien kanssa. Täällä on sama vika. Mulla se pahin ongelmakaveri on nimetön :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiva että sain merellisyyden välittymään.

   Hyvin tunnistettu, Austintatioushan se. Tätä on tullut aika vähän käytettyä kun ei ole kovinkaan peittävä, mutta tällaiseen käyttöön se sopii aika kivasti. Ei se tosin tuolta seasta ehkä hirveästi erotu, mutta tuo oman osansa sävyihin.

   On kyllä ankeaa tämä lohkeilu :( stemppiä myös sulle!

   Poista
 4. Oih sentäs miten ihanat! Kyllä nämä onkin kauniin merelliset :) Leimasinmarmorointikin on onnistunut todella hienosti, vitsit sentään, munkin pitää testata sitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti Nena :) Voin suositella, on aikas kiva ja suhteellisen helppo tekniikka!

   Poista
 5. Nää on ihanat! Tykkään tästä sun viileästä värimaailmasta! Ja nuo simpukat! Mun on pakko saada tuollaisia simpukoita myös!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Paula :) Nuo ovat kyllä aikas kivoja nuo simpukka niitit. Omani on tilattu Born Pretty Storelta eli esimerkiksi sieltä voi koittaa metsästää.

  VastaaPoista