perjantai 6. maaliskuuta 2015

Yrittänyttä ei laiteta

Edellisviikon liukuvärjäys ei mennyt ihan putkeen, joten päätin yrittää uudelleen. Viime kerralla tein liukuvärjäyksen pesusienellä ja ongelmana olivatkin sienen liian isot huokoset. Tähän kertaan varauduin hankkimalla tarkoitukseen paremmin soveltuvia meikkisieniä.


Päädyin samaan väriyhdistelmään kuin viimeksi, koska pidin siitä kovasti. Lakkoina toimivat siis tälläkin kerralla China Glazen For Audrey ja OPI:n Alpine Snow. Olen tehnyt viime aikoina aika paljon lakkauksia Alpine Snow:lla, mutta en ole tainnut muistaa kehua sen ominaisuuksia. Se levittyy helposti, mutta ei kuitenkaan ole liian valuvaa. Kaiken kaikkiaan se on oikein hyvin käyttäytyvä lakka. 


Tällä kertaa liuku onnistui hieman paremmin. Ei se edelleenkään kovin sulavasti liu'u, mutta hieman paremmin kuin viimeksi. Näitä jaksoin katsella huomattavasti pidempään kuin edellisiä, jotka lähtivät melkein heti poistoon.


Koristeluiksi valitsin Born Pretty Storesta hankittuja "öljyn" värisiä strasseja. Ne sopivat mielestäni kivasti yhteen mintun vihreän kanssa. Strassikoristelustakaan ei tullut ihan täydellinen. Kuvassa näkyvässä nimettömässä puikulan muotoinen strassi on hieman vinossa. Lisäksi pyöreän ja puikulan strassin yhdistelmä tuo erehdyttävästi mieleen huutomerkin, mikä ei varsinaisesti ollut tarkoitus. 

Minkä lakkaustekniikan kanssa olet viimeksi kamppailut?

12 kommenttia:

 1. Kivat lakkaukset :) Mä taistelen milloin minkäkin lakkaustyylin kanssa, yleensä leimauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Leimaus on kyllä välillä tosi haastavaa :) Itselläkin palanut monesti siihen hermo.

   Poista
 2. Oi, tosi kauniit kynnet! Ja onhan tässä jo parannusta edelliseen liukuun verratessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Pikkuhiljaa sitä kehittyy :)

   Poista
  2. Hei, sulle olis nyt muuten haaste mun blogissa :)

   Poista
  3. Kiitos, täytyy mennä heti kurkkaamaan :)

   Poista
 3. Mun mielestä nää on kaikkiaan kivat kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit kynnet taas. :)
  Oletko tuossa liu'ussa ainoastaan tuputellut tuota China Glazea OPIn päälle vai oletko laittanut sienelle molempia lakkoja?

  Itse taistelin viimeksi water spottedin kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuputtelin vaan China Glazea. Sais varmaan paremmin blendattua jos tuputtelis molempia. Pitää koittaa sitä ensi kerralla :)

   Mä en ole vielä koskaan koittanut water spottedia, mutta uskon että siinä on omat haasteensa. Se on varmaan aika samankaltaista läträämistä kun vesimarmorointi, joka ei ainakaan itelle ole mikään lempparihomma.

   Poista
 5. Ihanat raikkaat värit! Eikä tuu mieleen huutomerkki vaikka mainitsit eikä näytä vinoltakaan! Hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No hyvä, jos tuo huutomerkki mielen yhtymä on vaan mun päässä!

   Poista