perjantai 13. maaliskuuta 2015

On siis kevät

Sairastelin flunssaa viime viikonlopun ja tämän viikon alun. Toipilaana päätin lakata kynsiä kun kotona nysvääminen kyllästytti. Jotenkin oli kaikesta huolimatta keväinen fiilis, joten halusin tehdä keväisen lakkauksen. Kevääseen kuuluu mielestäni ehdottomasti neonvärinen liuku. Viime keväänä tuli kokeiltua tällaista vaakasuuntaista liukua leimoilla ja päätin nytkin lähteä samalle hyväksi havaitulle linjalle. Lakatessa alkoi ehkä hieman kaduttaa. Monimutkainen lakkaus oli vähän liikaa sen hetkisillä voimilla ja lakkaamiseen tuli lisähaastetta kun sai niistää koko ajan. Pienistä lisähaasteista huolimatta sain lakkauksen kunnialla loppuun.


Liu’un tein Seppälän Nailsin pinkillä, keltaisella ja sinisellä neon lakalla, jotka tuputtelin pohjalle lakkaamani OPI:n Alpine Snow:n päälle meikkisienellä. Päälle leimasin vielä liu’un puutteita peittämään kuviot XL-laatasta China Glazen Liquid Leatherilla. Lopputulos on mielestäni oikein keväinen ja pirteä. 


Kun flunssa alkoi helpottaa ja pääsin taas liikenteeseen, oli sääkin keväistynyt kummasti parissa päivässä tai ainakin siltä tuntui. Voi olla että johtui lähinnä omasta fiiliksestä, mutta kyllä se kevät taitaa tehdä joka tapauksessa tuloaan. Nyt se on ainakin päässyt kynsille asti.


Joko kevät on saapunut kynsillesi?

4 kommenttia:

 1. Mä oon lakkaillu pirteillä väreillä jo jonkin aikaa. Oikeestaan lakkaan vaikka keskellä talvea neonkeltasella jos huvittaa :D
  Oikein onnistunu lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se pitääkin lakata fiilispohjalta millä värillä tuntuu :) Kevät onneksi herättelee tällaisessa tummempien sävyjen tallaajasta välillä värikkään puolen esiin. Vaikka kyllä sitä näyttää omistakin talvikynsistä löyteneen kirkkaitakin sävyjä, jos oikein alkaa taaksepäin selailemaan. Kiitokset :)

   Poista
 2. Nää on ihan mielettömän ihanat! <3

  VastaaPoista