perjantai 25. heinäkuuta 2014

Tallinnan ostoksia ja reissukynnet


Käväisin alkuviikosta Tallinnassa, jossa tuli tietenkin shoppailtua kynsilakkoja. Reissuun lähtiessä ei ollut kovin paljon aikaa kynsien lakkailuun, joten tein nopean ranskalaisen Viva La Divan 145 ja 158 lakoilla.


Shoppailuun ei maissa ollut liikaa aikaa, joten suuntasin Viru keskuksen Kaubamajaan, jossa olin kuullut myytävän OPI:n ja China Clazen lakkoja. 


Kaubamajan valikoima olikin varsin kattava ja hinnatkin miellyttävät. OPI:n lakkojen hinnat olivat noin 10e ja China Clazen noin 8e.


Mukaan lähtivät OPI:n Peace & Love & OPI, Zoyan Dhara, China Clazen For Audrey, MIYO:n Mars ja Sally Hansenin Sea-ing Stars. 


Lisäksi törmäsin hauskaan Alessandron neonglittereitä sisältävään top coatiin, joka oli myös pakko saada. Myös OPI:n kynsinauhaöljy lähti mukaan, koska hinta oli melkein puolet siitä mitä Suomessa olen samasta tökötistä maksanut.

Onko omakohtaisia kynsilakkashoppailukokemuksia Tallinnasta?

2 kommenttia:

  1. Tallinnasta on kyllä monet kerrat tullu ostettua lakkoja :) Kaubamaja ja Stocka on ihan suosikkipaikkoja siellä! Pitkään aikaan ei kyllä olla käyty Tallinnassa, mut haluisin niin kovasti sinne, nyt kun Kaubamajasta saa nykyään Zoyaakin 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaubamajan valikoimat on kyl tosi hyvät ja hinnatkin. Stockalla en käynyt, pitää kyl sinnekin päästä ensi reissulla. Tosin tuskin tulee ihan heti mentyä uudestaan. :)

      Poista