perjantai 1. elokuuta 2014

Purple Poodle

Halusin yhä jatkaa ranskalaisten manikyyrien parissa. Jotenkin ne miellyttävät silmää tällä hetkellä. Kynnetkin tajusi viimein, että on kesä ja alkoivat olla aika hyvässä kunnossa ja kohtalaisen mittaiset. Tätä onnea ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Ensi postauksessa nähdäänkin sitten taas säälittävät nysät.Hankin Orlyn Purle Poodle –lakan jo jonkun aikaa sitten. Pelkälleen olen sitä kynsille kokeillut kerran, mutta kunnollista lakkausta en ole saanut sillä toteutettua, kun en ole oikein keksinyt missä sen väri pääsisi oikeuksiinsa. Eikä se pääse oikein näissäkään. Laitoin alla China Glazen liquid leatheria sillä Purple Poodle ei ole kovin peittävä yksinään. Musta pohja on kuitenkin ehkä turhan tumma ja se taittaa Purple Poodlen pinkertävän leikittelevän sävyn tummaksi perusvioletiksi.

Jotain koristelujakin piti keksiä. Päätin yksinkertaisesti levittää glitterlakkaa rajalle, sillä mieleen tulivat Marin näin koristelema ranskalainen manikyyri. Glitterlakkana toimi Mavalan Sparkling Silver.

Miellyttääkö ranskis?

6 kommenttia:

 1. Oon näköjään missanut nämä kynnet aikaisemmin, mutta on todella kivan näköiset - miellyttää oikein kovasti mun silmiäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Kiitokset!

   Poista
 2. Minun pitää kyllä alkaa kans tehdä tämmösiä ranskiksia, missä on jotaki kivoja glittereitä tuossa rajalla! Nämä on kivoja! Mulla vaan ei oo oikeastaan ollenkaan glitterlakkoja. Siks en varmaan oo koskaan tehnykään. Lähde joskus kaveriksi näyttään, mistä niitä löytää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen näitä aina kiireessä, helppo ja varma lakkaus :) Mä taas en muuta näekään kun glitterlakkoja kun menen lakkaostoksille.

   Pitää mennä joskus silleen yhdessä ostoksille, et sä ostat mun himoitsemat glitterit ja mä sun valkkaamat ei glitterlakat :D

   Poista