torstai 3. heinäkuuta 2014

Lomaranskis


Piti tehdä mahtipontinen paluu postailutauon jälkeen vesimarmoroinnilla, mutta eihän siitä vaan tullut yhtään mitään. Kahtena iltana yritin tuhertaa nättiä kuviota vesikuppiin. Jos satuin sellaisen saamaan veden pinnalle, niin ei se enää kynnelle suostunut siirtymään. Lopulta päädyin tällaiseen tuttuun ja turvalliseen ranskikseen.


Tein ensin ranskalaisen manikyyrin A-Englandin Saint Georgella ja kerrostin päälle Jolly Jewels 106:sta. Saint George on uskomattoman kaunis vihreä, joka ei valitettavasti oikein tuon glitterlakan alta pääse oikeuksiinsa. Vihreä ei oikein ole oman tuntuinen väri, mutta olen näihin silti ihan tyytyväinen. Tällainen kiva peruslakkaus tästä tuli, seuraavaksi sitten jotain mielikuvituksellisempaa. Nyt pitäisi olla taas aikaa lakkaillakin kun koulu loppui valmistumiseen ja töistäkin on kesälomaa.

Miten on kesä lähtenyt käyntiin? :)

2 kommenttia:

 1. Hah-haa.. ymmärrän hyvin että vesimarmoroinnilla ei tehdä mitään mahtipontisia paluita - eikä välttämättä edes vaatimattomampia ilmestymisiä, jos ollaan samalla tasolla lajissa kuin minä. ;DD

  Mutta nää on kyllä oikein nätit. Tykkään kovasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä haastava laji. Täytyy koittaa salaa välillä harjotella, jos vaikka joskus onnistuisi. :D

   Kiitos :)

   Poista