lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vaikeaa kuvattavaa ja loppuunmyyntiostoksia

Jo jonkin aikaa sitten huomasin kun Lunalii kertoi blogissaan InkkiPinkin lopettavan toimintansa ja pitävän parhaillaan loppuunmyyntiä. Mistä seurauksena oli se, että innostuin tilailemaan kasan kaiken näköistä pientä, koska oli halpaa. Itse tein oman tilaukseni jo joitakin viikkoja sitten, en vain ole sitä kerinnyt aiemmin esittelemään, mutta kävin tarkistamassa että loppuunmyynti jatkuu edelleen. Valikoima on kuitenkin kaventunut jo kohtalaisesti. Kannattaa silti käydä katsomassa. InkkiPinkkihän on jo alunperin myynyt tuotteita aika reiluin hinnoin ja nyt niitä on vielä alennettu. Etusivulla varoitellaan, että toimitusajat voivat venyä loppuunmyynnin aikana, mutta ainakin oma tilaukseni tuli vielä perille ihan normaalia vauhtia. Omaan tilaukseeni sisältyi microhelmiä, strasseja, glitterpölyjä, eri mallisia glittereitä, helmimurskaa ja magneetteja. 


Ennen kuin esittelen tarkemmin ostoksieni sisältöä haluan esitellä kynnet, joihin käytin yhtä osaa noista ostoksista. Nämä eivät oikein tulleet toimeen kameran kanssa ja sainkin otettua niistä vain yhden kohtalaisen kuvan. Alla Viva La Divan 121, jonka päälle tein vaaleilla (näyttävät violetin päällä vihreiltä) salmiakin muotoisilla strasseilla tähdet. Kynsien kärkiin levittelin vielä hieman Modan 26:sta. Kuvattua näitä ei tosiiaan meinannut saada millään. Strassit näkyvät kunnolla vain kun valo osuu niihin joten puolissa kuvissa ne katoilivat osasta kynsistä ja pohjalakkakin näyttää enemmän siniseltä kuin violetilta. Livenä näistä kyllä tykkäsin ja kestivätkin aika hyvin vaikka strassien reunat jäivätkin hieman töröttämään. Näillä kynsillä kävin Lontoossa, mutta reissusta ja siihen liittyvistä ostoksista lisää ensi postauksessa.

Sitten InkkiPinkki tilaukseen. 

Microhelmiä
Mustaa helmimurskaa ja vihreitä lehden mallisia strasseja
Neliön mallisia strasseja
Violetti tikkuglitteri, punainen timanttiglitter, vaalea salmiakkiglitter sekä hopeinen, sininen ja violetti neliöglitter
Punainen, vihreä, turkoosi, valkoinen ja hopeinen glitterpöly
Lisäksi tilaukseen kuului kolme magneettia magneettilakkoja varten, jotka unohdin kuvata, enkä jaksa nyt kaivaa niitä ja kameraa esiin.

Mitäs tykkäät kynsistä tai ostoksista? Oletko jo itse käynyt tilailemassa InkkiPinkin loppuunmyynnistä?

4 kommenttia:

  1. gorgeous! your blog is great! I love it. on mine just give your opinion on my articles. I waiting for you with pleasure. creationgles.blogspot.com kisses

    VastaaPoista