perjantai 19. huhtikuuta 2013

Sydämiä Lontoosta

Tosiaan kuten viime postauksessa mainitsin käväisin tuossa hetki sitten Lontoossa. Kynsikamojen shoppailu jäi siellä huomattavasti vähemmälle kuin pelkäsin. Vain muutama niihin liittyvä ostos tuli tehtyä ja nekin tapahtuivat halpakaupoissa. 


Päivän kynnet liittyvätkin noihin Lontoon ostoksiin. Harmaa pohjalakka on Technicin Gun Metal, jonka olen omistanut jo pidempään, mutta muut lakkaukseen osallistuneet lakat on kiikutettu kotiin kyseiseltä reissulta. Vaaleanpunainen nimettömässä esiintyvä creme ja harmaan päälle levitetty Nothin’ Mousie ‘Bout It -plakio sisältyivät samaan Primarkista löytyneeseen pakettiin, jota en yksinkertaisesti kyennyt vastustamaan. Olen ties kuinka kauan haaveillut OPI:n Nothin’ Mousie ‘Bout It -lakasta, kuitenkaan jaksamatta hankkia sitä. Siksi lämpenin tälle helposti ja halvalla saatavilla olevalle halpakopiolle nopeasti.


Koostumukseltaan mennäänkin aika kaukana OPI:n lakoista. Lakka oli aikamoista räkää, kuten myös tuo vaaleanpunainen creme, joka levittyi todella huonosti. Sydämiä sai onkimalla onkia ja lakat haisivat todella pahalta. Lakkaamisen jälkeen oli pakko tuulettaa, kun olohuoneessa ei pystynyt muuten oleskelemaan. Lakan ulkonäköön olen kuitenkin tyytyväinen. Lopuksi lisäilin vielä strassit nimettömään ja peukaloon.


Eiväthän nuo sentään ainoiksi lakoiksi jääneet vaan mukaan lähti myös Claire's Cosmeticsin 108, joka on pienen pientä hologlitteriä sisältävä lakka. Lisäksi Primarkista löytyi myös Nail Art Get Creative -koristelusetti. Jonka päätin ostaa lähinnä, koska noissa putkiloissa mainostettiin olevan tussit kynsien koristeluun ja toiset noista strasseista ovat hauskan värisiä. Tussit olivat lievä pettymys. Käytännössä nuo ovat ihan samanlaisia kuin 2 Way Nail Art Penit, eli niissä on samanlainen kapea tussipää ja sivellin. Tussi on kuitenkin samallalailla hankala käyttää kuin Nail Art Penissä: väri ei tule ulos jos säiliötä ei purista, mikä syö kaiken tarkkuuden käden liikkeistä.


Laitetaan nyt myös kuvat noista lakoista kiekolla.Kaikin puolin oli mukava reissu ja kiva kaupunki.


Mitäs tykkäät kynsistä tai ostoksista? Oletko itse käynyt Lontoossa?

2 kommenttia:

 1. Tykkään kynsistä, nimetön tekee pirteän poikkeuksen harmaariviin. :)

  Mä oon myös käynyt kanssa Lontoossa, muun muassa taannoisen Islannin tuhkapilven aikaan ja se loma sitten piteni yllättäen monella päivällä. ;)
  Tykkäsin kovasti kohteliaasta ilmapiiristä ja paikoista joissa tuli käytyä. Oliko sulla jokin suosikkijuttu Lontoossa?

  Mielelläänhän tuolla kävisi taas uudestaankin, mutta kun on niin paljon muitakin paikkoja jonne tahtois matkustaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tykkäsin kanssa paikallisten kohteliaisuudesta ja lisäks siellä oli paljon kauniita vanhoja rakennuksia ja vaikka mitä nähtävää. Jäi kyllä paljon vielä näkemättäkin, joten "joutuu" sinne vielä joskus palaamaan.

   Poista