lauantai 10. marraskuuta 2012

Paluu varhaisteinivuosien värikartalleEksyin taas vahingossa kynsilakka osastolle tällä kertaa City Marketissa, jossa alelaarista mukaan lähtivät Lumenen 12 Go Crazy (kirkkaan limen vihreä) ja 43 Blue Star (syvän tummansininen). Pahoittelut etten jaksanut kuvata lakkapulloja. Kärsin lievistä kuvaus antipatiasta, koska en ole vieläkään saanut hankittua sopivan sävyistä lamppua sisäkuvausta varten. Nähdessäni nuo lakat ajattelin että niistä saa yhdessä kivan lakkauksen. Tuo kirkas vihreä ei varsinaisesti ole mikään ylin lempivärini, mutta tästä huolimatta koin siihen jotain hämmentävää vetoa. Tämä saattaa ehkä juontaa juurensa siihen, että varhaisteininä minulla oli kausi jolloin olin ihan rakastunut kyseiseen väriin. 
Pulloissa Lumenen lakkojen sävyt näyttävät upean syviltä. Lakat eivät ole kuitenkaan kovin värikylläisiä ja tämän kaltaisissa sävyissä en oikein koe läpikuultavuutta hyödyllisenä ominaisuutena. Levitin vihreää kolme kerrosta ja silti lopputulos ei ole kovin peittävä. Sininen tuntui color wheelille kokeiltuna hieman peittävämmältä, mutta ei tarpeeksi, joten luovuin ideasta laittaa sitä vihreän päälle ja valitsin sen sijaan Golden Rosen Matte 10:n. Rajailin vielä sinisen osion 2 Way Nail Art Penillä, jotka taidan pistää kohta piiloon, kun olen jäänyt niihin ihan liikaa koukkuun.
Tosiaan tuo Golden Rosen tummansininen on mattalakka, mutta koska se ei tuon kiiltävän lakan päällä, etenkään kuvissa näyttänyt kovin matalta en kokenut mitään ongelmaa levittää kiiltävää päällyslakkaa koko kynnelle.

Mitä tykkäät väriyhdistelmästä? Millaisia tuntemuksia sinulla on Lumenen Natural Code lakoista?

2 kommenttia:

 1. Ihanan pirteät värit. :)
  Itse en pidä yhtään Natural Coden lakoista, värit ovat kauniita, mutta lakkapullojen koko on vain niin pieni, että tuntuu turhalta ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) itseä tökki noissa enemmän tuo koostumus kuin koko, mutta tosiaan onhan ne pieniä.

   Poista