lauantai 22. joulukuuta 2012

Hidden Treasure ja piilotettu keltaisuus

Pahoittelut pitkästä postaushiljaisuudesta. En ole heittänyt veiviäni tai hylänyt kynsienlaittoa tai niistä bloggaamista kokonaan. Olen vain kärsinyt kovasta kiireestä enkä ole siksi ehtinyt pahemmin laittaa kynsiäni ja ne vähät kerrat, mitä olen, en ole saanut aikaiseksi mitään julkaisukelpoista. Vähän rajalle jäivät nämäkin, mutta menköön. 

Pohjalla on Sally Hansenin Hidden Treasure, joka onkin osoittautunut aika aarteeksi. Edellisessä postauksessani käyttämäni vihreä ja sitä edeltävässä postauksessa käyttämäni keltainen lakka värjäsivät kynteni kirkkaan keltasiksi. Hauskinta asiassa oli se, että olohuoneeni valo on niin keltainen etten edes huomannut asiaa lakanpoiston yhteydessä. Totuus iski seuraavana päivänä töissä, jossa huomattavasti valkoisemmassa valossa ne oikein hohtivat läpinäkyvän lakan alla. Hieman hävetti olla niiden kanssa koko päivän töissä. Hidden Treasure on vaalena lakkana huoleton levittää, mutta peittää mukavasti keltaiset kynnet. Sillä olen piilotellut keltaisia kynsiäni, silloin kun en ole muuta ehtinyt lakkailla. Tuo keltainen väri on sen verran syvällä, että viilaaminen ei auta, ellen halua kynsistäni kokonaan eroon. Myöskään sitruunamehuilla yms. ei ollut vaikutusta.

Hankittuani Hidden Treasuren välitön visio oli yhdistää se Essien Sexy Dividen kanssa ja mielestäni ne sopivat upeasti yhteen. Rajasin violetit kärjet 2 Way Art Penilllä ja leimailin kukat m75-laatasta. Leimausjälki ei ole parasta mahdollista ja hieman toivoin, että olisin jättänyt leimaamatta. Lopuksi lisäilin strassit. Päällyslakan jälkeen levittelin päälle vielä vasta muutaman kerran käytössä ollutta Snowcrystalin pikakuivattajaa. Se on nestemäinen öljyinen tuote eikä siis jätä jälkeensä lakkakerrosta. Parin kokeilukerran pohjalta voin sanoa, että koen sen lähinnä omituiseksi ja ikävöin aiemmin käytösssä ollutta Ceasarsin pikakuivattajaa. 

Olen aiemmissa postauksissa valittanut kuvausongelmista, enkä vieläkään ole saanut hankittua kunnon päivänvalolamppua kuvaamiseen. Kiitos künsiin kuvausvinkin sain kuitenkin tällä kertaa kohtalaisen helposti kuvat otettua.

Mitäs tykkäät? Oletko itse koittanut salaman peittämistä paperilla? Onko omakohtaisia kokemuksia Snowcrystalin pikakakuivattajasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti