lauantai 3. marraskuuta 2012

Semihalloween-kynnetJos joku on sattunut ihmettelemään viimeaikaista blogihiljaisuuttani, niin se johtui vain lohkeilevista kynsistä ja ideoiden puutteesta. Alkoi vähän tuntua väkisin vääntämiseltä tämä kynsien laittaminen, joten katsoin parhaaksi pitää pienen tauon. 
Kertoilin aiemmin yrityksistäni saada kynteni tasapäiseen malliin ja sen päähänpiston kanssa taistelen yhä. Kulmat lohkeilevat lähestyvän talven kunniaksi kiihtyvää tahtia ja välillä niin pahasti ettei niitä saa muotoon, vaikka kuinka lyhentäisi. Tähän lakkaukseen sain taas kaikki kynnet sievästi malliin ja sitä iloa kestikin noin kaksi päivää kunnes peukalon kynsi rusahti. Tämä aika vuodesta ei selkeästi sovi kynsilleni. Vieläkään en aio silti luovuttaa tämän mallin kanssa. 
Jos viimein siirtyisin varsinaiseen aiheeseen eli tuohon lakkaukseen. Hankin nuo Dependin keltaisen ja oranssin lakan aikaa sitten. Oranssi onkin käynyt kynsillä jo aiemmin, mutta keltaiselle en ole keksinyt käyttöä, enkä oikein koe sitä omaksi värikseni. 
Olen katselut tämän värisiä liukuja muiden blogeissa jo pidempään. Niitä on vilkkunut siellä täällä kesästä lähtien ja nyt erityisesti Halloweenin vuoksi väriyhdistelmä on ollut aika kovassa huudossa. Tässä yksi esimerkki aiheesta, mutta näitä on tosiaan näkynyt monessa muussakin blogissa.

Liu’un tein Pirkka-pesusienellä ja koristeluina käytin taas uutta lemppariani eli 2 Way Nail Art Penia. Ohut sivellin on helppo käyttää, eikä sitä tarvitse jälkeenpäin puhdistella. Kynäpuolesta en ole oikein innostunut. Lopuksi lisäilin vielä strassit kuvion päälle. Tykkäsin näistä aika paljon, vaikka ne eivät ole ihan oman tyylisiltä tuntuneetkaan.

Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. IHANAT! :)
    Selailin ensimmäistä kertaa blogiasia, ja tykkään kovasti.
    Helppoja lakkaus ideoita, vaikka jotkut lakkojen sävyt eivät omaa silmää mielytäkkään.
    Mutta täytyy kyllä heti liittyä lukijaksi! :)

    VastaaPoista