keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Rinkuloita

Sain viimein ikuisuusprojektini päätökseen. Nyt on kaikki lakat tikutettu ja tikuille hankittu rinkulat. Tikkujen lakkailun ja nimeämisen sain päätökseen jo jonkun aikaa sitten. En kuitenkaan ollut tyytyväinen tikkujen mukana tulleisiin suoriin metallikeppeihin, joihin tikut oli tarkoitus kiinnittää. Eniten niissä ärsytti se, että jos jotain halusi lisätä väliin, piti irroittaa kaikki tikut edeltä.


Sopivia rinkuloita metsästin hetkisen aikaa, kunnes joku vinkkasi Facebookin kynsikoristelut -ryhmässä näistä Omakorun saranarenkaista. Renkaita löytyy eri kokoisina. Omani ovat halkaisijaltaan 5cm ja ovat mielestäni ihan sopivan kokoiset.


Tikkujen järjestely vielä mietitetyttää. Jaon ne kolmeen kategoriaan: efekti- ja koristelakat, glitterlakat sekä "normaalit" lakat. Näiden sisällä järjestelin tikut värijärjestykseen. Täytyy ehkä koittaa keksiä pienemmät kategoriat niin saa yhden kategorian mahtumaan aina yhteen renkaaseen.
 

Mihin järjestykseen olet järjestänyt omat lakkatikkusi?

4 kommenttia:

 1. Mä yritän pitää lakkapullot vähän samantyyppisessä järjestyksessä kuin sä oot järjestänyt nuo tikut :) mulla ei nimittäin ole tikkuja vielä ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuntuu kätevältä järjestykseltä jos etsii tietyn tyyppistä/väristä lakkaa :) Mulla on tosin eri järjestyksessä lakkapullot. Laitoin ne merkkijärjestykseen, kun laatikkoon tuntui kivalta laittaa samanlaisia pulloja vierekkäin. Poislukien koristelakat, jotka on yhdessä läjässä. Tikut halusin kuitenkin tohon järjestykseen, että niistä pystyy helposti vertailemaan sopivaa lakkaa .

   Poista
 2. Ohoh, onneksi olkoon homman loppuun saamisesta! Mä kotiutin just ensimmäiset 50 tikkuani, tosin tilasin heti pari settiä lisää, kun tajusin, että vaikka tikut tilatessani mulla ei ilmeisesti ollut kovin paljoa yli 50 lakkaa kokoelmassa, niin nyt niitä on jo reilusti tuplasti enemmän.... Damn it. Juuri tässä tajusin tarvitsevani Helmerinkin...... Miten niitä lakkoja vain salakavalasti ilmestyykään kodin nurkkiin? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olihan tää viimein kiva saada päätökseen.

   Tiedän tunteen, mäkin tilailin tikkuja parissa erässä, koska olin projektia alotellessa vakuttunut, että omistan ehkä joitakin kymmeniä lakkoja.Lopputulos oli sitten joku vähän päälle 150 :D että silleen.

   Helmeri on kyllä kiva, suosittelen. Mulla on punainen :)


   Poista