perjantai 16. tammikuuta 2015

Kuurankukkia

Rakastan ranskalaisia manikyyrejä. Ne näyttävät kivalta ja niitä on helppo tehdä. Tykkään kuitenkin ennemmin tehdä niitä vähän pitempiin kynsiin. Tämän vuoksi nysäkynnet tuppaavat ärsyttämään kovasti. Vaikka kynteni ovat edelleen hyvin lyhyet, en malttanut olla tekemättä ranskista.


Monessa blogissa on näkynyt kauniita talvisia ranskalaisia ja halusin tehdä sellaisen itsekin. Tähän teemaan sopi mielestäni parhaiten perinteinen valkoinen lakka. Ranskislakkani virkaa toimittanut Mavalan White on kuitenkin hieman turhan kärsinyt rakenteeltaan, enkä ole jaksanut hankkia uutta. Niinpä päätin tällä kertaa tehdä kärjet valkoisella koristelakalla. Ohuella sudilla oli myös helpompi tehdä kapeampi kärki lyhyisiin kynsiin. Nimettömiin ja peukaloihin järjestelin vaaleita salmiakin mallisia glittereitä tähden tai kukan malliseksi kuvioksi. Päälle levitin vielä Orlyn Etoilen antamaan pientä kimallusta.


Salmiakkien asettelu ei tälläkään kertaa mennyt ihan putkeen. Leveämmissä peukalon kynsissä ne peittyivät päällyslakan alle varsin hyvin, mutta kapeammissa ja voimakkaammin kaartuvissa nimettömissä reunat jäivät ikävästi töröttämään ja jouduin kiinnittämään ensimmäisen uudelleen jo seuraavana aamuna. Salmiakkien irtoilun vuoksi nämä jäivät hyvin lyhyt ikäisiksi, vaikka ihan kivat olivatkin.


Miten saat salmiakin mallisten glitterien reunat asettumaan?

6 kommenttia:

 1. Oi kun on kauniit <3 Ja mulle tulee ensimmäisenä ratkaisuna mieleen toinen, tai peräti kolmas kerros top coatia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näissä taisi olla kaksi kerrosta päällyslakkaa. En tiedä olisiko kolmas auttanut.

   Poista
 2. Kaunis lakkaus! Ranskis on mun lemppari. Mulla ei oo salmiakkiglitteriä, mutta voisiko kiinnitystavalla vaikuttaa? Jos käyttää kynsiliimaa vaikka (mulla ei oo kokemusta siitä ollenkaan joten en tiedä miten vaikea ne glitterit olisi sitten poistaa kun ne tahtoo irti...) Päällyslakan lisääminen auttanee asiaa myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Kynsiliimaa voisi koittaa joku kerta. Ongelmahan tässä oli se että kaartuvassa kynnessä glitterin toinen reuna ei kiinnity kunnolla, vaan jää hieman koholleen, jolloin päällyslakkaa pitäisi laittaa ihan hirveästi, että ne peittyy. Kynsiliima voisi ehkä saada reunat pysymään paremmin kiinni.

   Poista
 3. Ranskis on kyllä munkin suosikki :) Se on vaan niin kaunis.
  Tuu kurkkaamaan minunkin kynsiblogia :)
  Kynsimaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nättejä ja niitä on kiva tehdä :) Täytyy käydä kurkkaamassa!

   Poista