perjantai 7. maaliskuuta 2014

Raitoja


Oli vähän inspiraatio hukassa kun lähdin näitä tekemään. Pallottelin kaikenlaisia ideoita kunnes päädyin tähän, koska halusin päästä hyödyntämään joku aika sitten hankkimiani uusia koristelakkoja. Värien vuoksi mukaan ei kuitenkaan lopulta päässyt yhtään noista Technicin koristelakoista, vaan käytin näihin kolmea jo pidempän nurkissa pyörinyttä 2 Way Nail Art Peniä. Peukaloihin ja nimettömiin lakkasin alle Viva La Divan 145:n.


Lopputulos jäi ehkä vähän vaisuksi tai olivat nämä ihan kivat, mutta eivät herättäneet itsessä mitään suurempia tunteita. Tämä saattoi osittain johtua siitä, että näitä ennen kynsillä ollutta GL10:ntä oli niin kiva tuijotella. Seuraavaksi voisi tehdä jotain keväisempää.


Pidätkö raidoista? Hyviä ideoita keväiseen lakkaukseen?

6 kommenttia:

 1. Kivan simppelit kynnet!:) Mä luotan keväisissä kynsissä pirteisiin väreihin sekä koristeluihin:)

  Mulla ei muuten onnistu kommenttien lähetys blogisi mobiiliversiossa :o Oon jo jonkin aikaa kiinnittäny asiaan huomiota, mut en vaan oo muistanu sanoa asiasta. Internetversiossa kyllä onnistuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pirteät värit on kyllä aina keväisiä. Ja kiitos, että toit ton kommentointiongelman esiin, täytyy tutkia asiaa, jos saisin sen korjattua.

   Poista
  2. Koitin katsella tuota, mutta toistaiseksi en löytänyt mitään. Missä vaiheessa se epäonnistuu ja tuleeko mitään virheilmoitusta?

   Poista
  3. Ei tuu virheilmotusta, mut mobiiliversiossa kun painaa Lisää kommentti -kohdasta, niin kommenttiruutu ei aukea siihen. Eli tekstikenttää ei tuu näkyviin, vaikka kuinka painaisi siitä mistä sen pitäisi tulla. Internetversiossa ei tätä ongelmaa ole, koska kommenttiruutu on jo valmiiksi näkyvillä.

   Poista
  4. Niin ja en tiiä onko sivussa vikaa vai mun puhelimessa, mut oon saanu kaikissa muissa blogeissa kommentoitua mobiiliversion kanssa.. :)

   Poista
  5. Kiitos lisäinfosta :) luulen, että löysin ongelman ja sain sen korjattua, mutta ilmoittele ihmeessä jos vielä ilmenee.

   Poista