perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kevät


Piti viimein tehdä vähän keväisempi lakkaus eikä oikein ollut muuta idea kuin kirkkaan värit. Pinkki tuntui parhaalta idealta, joten tongin kaikki pinkit ja vaaleanpunaiset lakkani esiin, joita on yllättävän monta huomioon ottaen, että pinkki ei ole koskaan ollut mikään lempiväri itselle. Jonkun aikaa pähkittyäni päädyin Primarkista hankittuun pinkkiin halpislakkaan sekä Color Clubin vaaleanpunaiseen hololakkaan Halo-Graphiciin. 


Sitten piti vielä keksiä mitä noilla lakoilla tekisin. Lopulta päädyin leimaamiseen. Olin vähän epäileväinen hololakan leimausominaisuuksista, vaikka olenkin nähnyt muissa blogeissa kauniita hololeimauksia, joten ensin ajattelin käyttää pelkästään tuota toista lakkaa leimaamiseen. En kuitenkaan halunnut tehdä kaikkia kynsiä identtisiksi, joten lopulta päätin tehdä peukalot ja etusormet käänteisesti eli leimata ne Holo-Graphicilla. 


Olinkin unohtanut miten ihana lakattava Holo-Graphic on. Se levittyi kauniisti ja yksi kerros olisi melkein riittänyt, laitoin kuitenkin varoiksi kaksi. Samaa ei voinut sanoa tuosta toisesta lakasta, jota sudin peukaloon ja etusormeen. Kahdella kerroksella sain aikaiseksi suhteellisen peittävän, mutta jäätävän epätasaisen lopputuloksen. Sain sen kuitenkin riittävän tasaiseksi yhdellä kerroksella päällyslakkaa.


Leimailu jännitti, sillä viimeaikaiset leimailu kokemukseni ovat olleet enemmän tai vähemmän vaikeita. Tällä kertaa kaikki sujui kuitenkin yllättävän hyvin. Huonosta levittyvyydestään huolimatta pinkki lakka leimasi oikein kivasti ja Holo-Graphic vasta ihana leimattava olikin. Toisaalta ehkä osa syynä helppouteen oli se, että lähellä toisiaan olevat värit antavat pienet virheet anteeksi. Joka tapauksessa aion jatkossakin leimailla hololakoilla, sen verran miellyttävää se oli. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Näillä lähtee kevät käyntiin. 

Mitäs tykkäät? Näyttääkö keväiseltä?

12 kommenttia:

 1. Jes, nyt sujuu taas kommentointi!:)

  Keväiset kynnet todellakin, tosi nätit! Pitäis hankkia pari CC:n hololakkaa kun ovat niin näyttäviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle avusta et sain ton ratkaistua :) CC:n holot on kyllä ihania, itsellä on näitä kaks ja lisää hankin vielä varmasti joku päivä. Sen lisäksi, että on nättejä on tosi hyviä koostumukseltaan.

   Poista
 2. Oikein nätit ja ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
 3. oi onpa kivat ! mua niiiin himottaa noi color clubin hololakat, pakko varmaan kesäksi tilata muutama ;)

  erilaisiakynsia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää on kyllä ihania nää holot, suosittelen! Tulee kyl varmaan itsekin tilattua pari lisää kesäksi :)

   Poista
 4. Oih, juuri tälläistä väriyhdistelmää olin tässä seuraavaksi pohtinut :) Hololakat ovat niin kevättä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, itse ainakin viihdyin näissä :) Ne kyl on!

   Poista