lauantai 8. helmikuuta 2014

Ulos laatikosta 4Palaan taas ulos laatikosta -projektiini ja postaan taas vaihteeksi aiemmin sensuurin vuoksi julkaisematta jääneeseen lakkaukseen.


Mikä tässä sitten meni pieleen? Ranskisten harjoittelu on alkanut tuottaa pikkuhiljaa tulosta ja sain vaihteeksi aikaiseksi perusranskiksen, johon olin tyytyväinen sellaisenaan. Jotain lisäkoristusta oli kuitenkin pakko saada, joten kaivoin esiin ihan liian pitkään kokeiluun pääsyä odotelleen OPI:n Lights of Emeraldin, jota päätin lakata ranskiksen päälle koko kynnelle. Olisi ehkä pitänyt kohdentaa Lights of Emerald johonkin osaan kynnestä, sillä lopputulos näytti vähän siltä, että kynsillä oli epämääräistä paperisilppua siellä täällä. Myöskään lakan valkoisten neliöiden ja sinisävyisten kimalteiden lisäksi sisältämät prossin sävyiset glitterit eivät näy ollenkaan, ainakaan kuvissa ja näin ollen lakka ei pääse täysiin oikeuksiinsa.


Olen kyllä huomannut itsessäni sellaisen piirteen, että lakkaukset näyttävät pahimmalta, kun ne on juuri tehnyt. Usein kun kuvia katselee jälkikäteen, ne eivät näytä yhtään niin pahoilta kuin alun perin. Niin kävi näidenkin kanssa. Näin jälkikäteen nämä näyttävät jo ihan kivoilta.

Tuleeko itsellesi paperisilppu mieleen?

4 kommenttia: