lauantai 1. helmikuuta 2014

Niittejä


Kun jouduin poistamaan salmiakkalakkauksen ennenaikaisesti töröttävien ja irtoilevien glittereiden vuoksi, halusin kokeilla muitakin tilailemistani tuotteista. Pitkään odotettu Saint George sai vielä odottaa, sillä niitit houkuttelivat kovasti. Niittien kaveriksi valitsin China Glazen Liquid Leatherin. Muilla kynsillä näkyy OPI:n Metallic  4 Life.


Moni on kehunut Liquid Leatherin koostumusta. Levittyvyydeltään ja peittävyydeltään se olikin ihan miellyttävä, mutta jotenkin se tuntui aika valuvaiselta. Ainakin kun vertailukohteena oli Metallic 4 Life, joka on melkoista Glitterpuuroa. Niitit tuntuvat pysyvän paljon paremmin kuin kuvittelin. Ainakin kun vertaa edellisiin glittereihin vaikuttaa siltä, että enemminkin tulee olemaan tuskallista saada ne irti. 


Nämä olivat taas malliesimerkki siitä, että ei kannata alkaa lakata kynsiä kiireessä. Rupesin lakkaamaan näitä liian myöhään illalla. Väsyneenä ei jaksanut keskittyä ja lakkaaminen oli kauheaa sähellystä. Pääsin liian myöhään nukkumaan lopulta ja jouduin vielä aamulla korjaamaan yhden vekin lakkauksesta. Lopputulokseen olen vaikeasta tuotantoprosessista huolimatta todella tyytyväinen.

Mitäs tykkäät yhdistelmästä?

2 kommenttia:

  1. Mullakin on tuo Liquid Leather (itse asiassa kynsillä juuri nyt), ja vaikka alussa onkin lirua, niin ootahan vaan kun puolet on pullossa jälellä. Muuttuu myös silloon haastavaksi lakata kun on paksua, mutta eipähän ainakaan valu kynsinauhoille:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paksuuntumista odotellessa :D olishan se kiva ettei lakka valu kynsinauhoille, mutta valumattomuus tosiaan usein tuo mukanaan muita haasteita kuten huonon levittyvyyden.

      Poista