perjantai 17. toukokuuta 2013

Kolme kahden hinnalla

Pahoittelut postailutauosta ja myös tulevista sellaisista. Kynnet on tällä hetkellä siinä kunnossa, että niitä on ihan turha lakata. Joten seuraavaan lakkausaiheiseen postaukseen voi mennä hetki. Tähän väliin  haluan kuitenkin esitellä tämän viikon ostokseni ja Sokoksen kolme lakkaa kahden hinnalla -tarjouksen.
Pyörähdin muutama päivää sitten Sokoksella, jossa yllättäen juutuin OPIn lakkahyllyn kohdille. Siellä yritin epätoivoisesti päättää, mitkä lakat mukaan lähtisivät. Eniten kiinnostivat Oz The Great And Powerful -kokoelman Lights of Emerald City ja When Monkeys Fly sekä Liquid Sand Stay the Nigth. Normaalihinnalla en olisi raaskinut ottaa kuin kaksi noista, mutta kassalla ystävällinen myyjä pelasti kertomalla, että saan vielä kolmannenkin samaan hintaan. Tuo kolme kynsilakkaa kahden hinnalla -tarjous on voimassa lauantaihin eli huomiseen asti, joten vielä ehtii.

4 kommenttia:

  1. En malta oottaa, että nään tuon liquid sandin! Muista myös lakata sillä Trendsetterillä joskus ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään, että saan sen kynsille. Pitäis vaan kehittää ensin kynnet mitä lakata :D Se Trendsetter voiskin olla sitten toisena listassa, mitä lätkin kynsille, kun saan ne lakkattavaan kuosiin. Oon pitäny sitä näkyvillä, jos vaikka iskis joku inspiraatio siitä. Vielä ei ole kyl iskenyt, mutta ehkä asiaa pitää lähetyäkin lakkaamalla se kynsiin ja miettimällä vasta sitten miten homma etenee.

      Poista