lauantai 23. helmikuuta 2013

Harmaata mutta ei ankeaa

Koska viime aikoina on taas tullut heräteostosteltua aika paljon lakkoja, joten täytyy myös yrittää aktiviisesti hyödyntää uusia lakkoja, jotta niistä kaikki pääsisi joskus kynsille. Tänään kokeiluun pääsi Wild & Mildin Starry Sky.


Lakka on mielestäni kauniin värinen eikä yhtään ankea vaikka harmaa onkin. Starry Sky kimmaltelee useammassa eri sävyssä ja sillä on myös pientä duochrome ominaisuutta, jota en näihin kuviin saanut kyllä tiristettyä. Kolme kerrosta tarvittiin kunnolliseen peittävyyteen. 


Nimettömiin ja peukaloihin leimasin kuviot XL-laatasta OB-J ja lisäsin myös hieman lisäkimalletta leimattujen kynsien kärkiin Mavalan Sparkling Silveristä. Alun perin suunnittelin kaikkien kynsien leimausta, mutta koska oli taas vaihteeksi sellainen päviä ettei mikään meinannut pysyä kädessä päätin jättää suosiolla väliin.


Viimeinen kuva on aika tumma, mutta siitä näkyy hieman paremmin miten Starry Sky kimmeltää. Pahoittelut muissa kuvissa pikkusormella hengaavasta koiran karvasta ja saman sormen hieman kärsineestä kynsinauhasta.

Mitäs tykkäät kynsistä?

6 kommenttia: