sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hankalin glitterlakka ikinä ja muita heräteostoksia

Sonne on jo pitkään tehnyt näitä manikyyrejä, joissa glitterlakka on kärjen sijaan kynsinauhojen lähellä. Olen jo kauan halunnut kokeilla tuota itsekin, mutta mielestäni siihen sopii parhaiten juuri tuollainen isompaakin glitteriä sisältävä lakka, jollaista en ole omistanut. Käydessäni Seppälässä mukaani kuitenkin tarttui kolmen glitterlakan pakkaus, josta sopiva isoglitterinen lakka löytyi.


 Yleensä halppislakkojen kanssa ei ole ollut suurempia ongelmia. Usein niiden koostumuksessa on joitakin puutteita, mutta loppujen lopuksi hinta-laatusuhde on ollut kohdillaan. Tuossa glitterlakassa ei kuitenkaan ollut oikein mikään kohdillaan. Isopia glittereitä joutui kaivamaan, jotta niitä sattui edes joskus mukaan sutiin, lakka oli koostumukseltaan turhan tönkköä ja suurin osa heksaglittereistä oli enemmän tai vähemmän mutkalla. Lisäksi lakka haisi todella pahalta. Niin ja alkuun lakan avaaminen oli niin kovan taistelun takana, että jouduin uusimaan pohjalakat parista kynnestä.


Myös alla näkyvä punainen lakka kuuluu lähiaikoina tapahtuneisiin heräteostoksiin. Viva La Divan 145 lähti mukaan Kicksistä. Kaupassa ihastuin sen kauniiseen väriin, eikä käyttöominaisuuksissakaan ollut valittamista. Lakka peitti jo melkein ensimmäisellä kerroksella ja oli hyvin levittyvää.


Pistetään nyt tähän perään vielä kuvia muistakin viimeaikaisista ostoksista. 


Noiden punaisten kynsien lisäksi sain viime viikolla aikaiseksi myös yhden perusranskiksen. Laitetaan nyt tästäkin kuva, vaikka se noudattaakin samaa kaavaa kuin pari postausta sitten esitellyt kynnet. 

Onko jokin halppislakka tuottanut sinulle pahan pettymyksen?

10 kommenttia:

 1. Both look great, especially the first one :)

  VastaaPoista
 2. Noi glitterit näyttää kyllä tosikivoilta!

  VastaaPoista
 3. Wow upeet ! <3

  kurkkaathan? > http://twostars-inthesky.blogspot.fi/ <

  VastaaPoista
 4. Siistin näköinen perusranskis viimesessä kuvassa, tykkään. :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuin kauniita kynsiä sulla on blogi täynnä! Hyviä inspiraatiokuvia. Itsekin meinaan tykkään tehdä kynsiä. Jos kiinnostaa niin vieraile blogissani: www.sussu-bow.blogspot.fi
  Kynsi tagin alta löydät nopeasti kaikki kynsiaiheiset jutut, blogini kun sisältää niin paljon muutakin :)

  VastaaPoista