lauantai 12. tammikuuta 2013

Suunnitelma B

Tämä ehkä hieman epämääräinen glitterranskis synryi suunnitelmana B ensimmäisen suunnitelman epäonnistuttua. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä China Glazen Ghoulish Glow:lla pimeässä loistavat kuviolliset kynnet. Tämä idea vaati kuitenkin vähän turhan monta kerrosta lakkaa kynnelle. Tai siis ei liikaa etteikö sitä olisi voinut toteuttaa, mutta pinna ei riittänyt jatkaa, kun useampi kynsi epäonnistui ja olisi pitänyt jaksaa lätkiä niille samat kerrokset uudelleen. Ehkä joskus vähän paremmalla keskittymisellä.


Onneksi viime aikoina ei ole ollut pulaa inspiraatiosta vaan on enneminkin ollut vaikeuksia päättää minkä idean toteuttaisi. Näin ollen ei ollut vaikeaa vaihtaa aihetta. Nämä kynnet tosin eivät mitään sen suurempaa ideaa sisällä, kunha halusin päästä koittamaan uusia irtoglittereitäni. 


Asioin joku viikko sitten Tiimarissa ja huomasin siellä suhteellisen hienojakoista askarteluglitteriä, joka vaikutti siltä että voisi sopia kynsillekin. Ihan hyvin se toimikin, vaikka ehkä hieman turhan paksut kärjistä tuli. Lisäksi tämä oli hyvin tarttuvaa ja vaikka en halunnutkaan mitään supertarkkaa rajaa vaan pieni liuku oli tervetullutta, ei tuon glitterin olisi ihan noin lähelle kynsinauhoja tarvinnut jumittua. Lisäksi sitä ei meinannut saada käsistäkään irti. 


Glitteripurkkien kanssa kuvassa esiintyy koiran karva, joita tuntuu olevan joka puolella. Ne olivatkin yksi syy ensimmäisen suunnitelman epäonnistumiseen. Pitäisi ehkä imuroida. XL-leimasimessa on vielä sellainen ikävä ominaisuus, että sen pehmeä kumiosa oikein imee karvoja. Ihaninta oli se kun kumiosa päätti tipahtaa lattialle juuri kun oli saanut lakat laatalle valmiiksi odottamaa, jonka jälkeen se oli pakko lähteä pesemään ja sillä aikaa lakka tietenkin kuivui laattaan. En oikein ymmärrä miksi se kumiosa ei voi olla kunnolla kiinni? Muuten tuolla tuntuu olevan paljon helpompi leimata kuin konadin leimasimella. 

Mitäs tykkäätte kynsistä? Joku tarkkasilmäinen saattaa huomatakin, että pistin blogini ulkoasun uusiksi. Olisi kiva saada kommentteja aiheesta, myös kritiikki on tervetullutta! Entä onko sinulla ollut ongelmia XL-leimasimen kumiosan irtonaisuuden kanssa vai onko tuo omani joku sekundakappale?

3 kommenttia: