sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kauan kaivattuja lakkoja ja kettinkiä

Perjantaina posti toi kaksi sellaista lakkaa, joista olen ikuisuuksia haaveillut, mutta päätin vasta nyt sortua ne ostamaan. Paketista löytyi China Glazen Riveting ja Ruby Pumps. Ensimmäisenä näistä kynsille pääsi Riveting, joka on yksinkertaisesti maailman kaunein oranssi. 
Tämän lakan seuraksi kuuluvat mielestäni ehdottomasti mustat koristeet, joten valitsin konadin m57 laatan lisäksi mustaa kettinkiä, joka myöskin saapui paketin mukana. Kettinki ei ollut ihan helpoimmasta päästä työstää ja siksi en saanut niitä ihan symmetrisesti joka kynteen. Lisäksi ne ovat vähän turhan pitkät joissakin kynsissä.
Leimaukset näyttävät jostain syystä kuvissa harmailta, livenä ne näyttävät ihan sen värisiltä kuin ovatkin eli mustilta. Leimauksissa käytin nyt ensi kertaa XL leimasinta, jonka tilasin koska olen kokenut konadin kovan aika kaarevan leimasimen hankalaksi erityisesti koko kynnen leimauksessa. Oli tuossakin omat haasteensa, kun ei ole tottunut, mutta kyllä se paremmalta tuntui.
Leimasimen kumiosa on jostain syystä tuossa XL leimasimessa hyvin löyhästi kiinni ja itsellä se ainakin meinasi mennä vinoon vähän väliä. Lisäksi pehmeän kumin pintaa on hankala putsata lakasta ja siihen tarttuu herkästi roskia ja pölyä. Kuitenkin jos kuvion onnistui saamaan kunnialla leimasimen pintaan, ei sen siirto kynnelle epäonnistunut kertaakaan. Uskon että ainakin koko kynnen leimauksissa tuo on huomattavasti kätevämpi kuin konadin oma leimasin.

Mitäs tykkäät?

8 kommenttia:

 1. Noi kynnet on vaiks kuinka hienot! :)

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet miun mielestä. :)

  VastaaPoista
 3. Sulle on haaste: http://naildude.blogspot.fi/2013/01/11-vastausta.html

  VastaaPoista
 4. Onpa jotenkin tosi sinun näköset kynnet. Tykkäilen kyllä kovasti!
  Ja joo, Riveting on maailman ihanin oranssi. Meni luento kerran ihan pipariksi, kun en kynsien tuijottelulta malttanut keskittyä opetukseen :D

  VastaaPoista