perjantai 14. syyskuuta 2012

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat

Tuli eilen illalla televisiota katsellessa vähän testailtua lakkoja. Kynsille päätyi ensin Essien Dive Bar ja kaveriksi Mild & Wildin Cracked Gaia. Vähän kaiken kirjavat niistä tuli, mutta kehtasin sentään mennä töihin niillä tänään. Itselle tuli mieleen Turtlesit näistä, miehelle liskot.
Tuo Gaia Kuivui tuollaiseksi ihan kirkkaan vihreäksi, mitä osassa kynsistä näkyy, mutta päällyslakka sai sen takaisin sen väriseksi kuin se märkänä oli. Kaikkissa kynsissä päällyslakka ei imeitynyt crackedlakkaan yhtä pahasti ja siksi osassa kynsistä on kirkkaampia kohtia. 
Pahoittelut taas huonosta kuvan laadusta. En osaa kuvata lampun valossa ja ulkona ei enää valo riitä millään.
Katsoitko pienenä Turtleseja? Mitä tykkäät kynsistä?

4 kommenttia:

 1. Hienot! Mun mielestä noihin sopii tosin hyvin se, että on vaaleampia ja tummempia kohtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alkoi noi omaakin silmää mielyttää enemmän kun oli niitä jonkin aikaa katsellut, vaikka alkuun olivatkin aika hämmentävät :D

   Poista
 2. Moi,

  Onko nuo Essien lakat tosissaan hyviä? Näin opiskelijana kammottaa se hinta. Hienoja kynsiä osaat tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kyllä. Levittyvät ja peittävät hyvin ja kestävät kynsillä normaalisti. Lisäksi niistä löytyy hyvä värivalikoima. Huonoja puolia en keksi muuta kuin, että isohko suti häiritsee joskus. Se on samaa kokoluokkaa kuin OPI:n lakoissa. Sudin muoto Essiellä on kuitenkin parempi, se on hieman pyöreähkö, joten kynsinauhojen vierustat saa paljon helpommin siististi kuin omin kulmikkaalla sudilla. Ja jos tutkii lakkojen hintoja suhteessa ei se mikään pahimmasta päästä ole. Essien pullot ovat kuitenkin 13,5ml kooltaan, kun usein lakat myydään puolet pienemmissä pulloissa.

   Ja kiitos :)

   Poista