sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Epäkuvaukselliset kynnet

Onnistuin tekemään ehkä maailman epäkuvauksellisimmat kynnet.
Jo pelkän pohjalakan kuvvaaminen oli haastavaa. Viva La Divan 70 turkoosi glitterlakka ei päivän valossa kuvattuna näyttänyt yhtään sen väriseltä kuin se todellisuudessa on. Lampun valossa se näyttää ehkä vähän enemmän itseltään.
Päivän valossa
Lampun valossa
Koska en halunnut laittaa glitterlakkaa kymmentä kerrosta saadakseni peittävää jälkeä laitoin Viva La Divan alle Miss Sportyn Hypnotic Turquoisen. Koko kynsien idea lähti siitä, kun ihastuin turkoosi violeti -väriyhdistelmään. Violetin lisäsin turkoosille pohjalle maalaamalla kukkaset nimettömään ja peukaloon Oumaxin akryylimaalilla ja Claire's Cosmeticsin violetilla glitterlakalla. Lisäksi lisäsin kukkiin violetit strassit.
Uskokaa tai älkää livenä tuo violetti ja turkoosi näyttävät ainakin omasta mielestäni upeilta yhdessä ja myös kukat näyttävät ihan kivoilta. Kuvaan tätä en saanut millään välittymään. Kumpikaan väri ei oikein näytä siltä miltä livenä ja kukkasetkin näyttävät, sotkuisemmilta kuin luonnossa koska lakka heijastaa omituisesti. Eilen en onnistunut ollenkaan. Tänään lopulta sain pari kohtalaista kuvaa.Käykö sinulle usein niin että livenä kynnet ovat kivat, mutta et saa sitä välittymään kuviin? Turhauttavaa eikö?

3 kommenttia:

 1. Me ei tulla kameran kanssa toimeen kun pitäis kynsiä kuvata.. Ehkä mä en vaa osaa, mut muuten kyllä osaan kameraani käyttää ;) Harjoitusta kai tämäkin vaatii, ihan niinkun muutenkin kuvattaessa jotain :))

  Kyllä nää sun kynnet näyttää kuvissakin kivoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Juu onhan se niin että harjoitus tekee mestarin, mut on kyllä isoja vaihteluita siinäkin, että jotkut lakat ei vaan halua tulla kuvatuiksi :D

   Poista
 2. Flormarin miracle U25 (sininen) on sellanen lakka mikä näyttää tummemmalta ja siinä on enemmän glitteriä todellisuudessa kuvaan kuvassa

  VastaaPoista