perjantai 6. helmikuuta 2015

Hopea ei ole häpeä

Jäi pahasti ranskalaisputki päälle. Nyt halusin tehdä hopeisen version, koska tämä Nena Sofian hopeinen ranskis jäi pyörimään mieleen. Hopeiset kärjet tein Orlyn Shinella. Päälle lisäsin vielä Claire’s Cosmeticsin 108:n, joka on pienen pientä hologlitteriä sisältävä lakka. Hopeiset kärjet sain kerralla kuntoon, mutta sopivia koristeluja en keksinyt ihan ensi yrittämällä. Siksi jouduin tekemään muutaman kärjen useampaan otteeseen uudelleen epäonnistuneiden koristekokeilujen vuoksi.


Lopulta päädyin rajaamaan kärjet mustalla koristelakalla. Musta toimii mielestäni hyvin hopean kanssa. Pelkkä rajaus ei kuitenkaan tuntunut riittävältä koristeluksi. Ensimmäinen idea oli liimata strassi viivojen risteyskohtaan. Tätä en kuitenkaan lähtenyt toteuttamaan, sillä kynnen kärjen lähellä olevat strassit irtoavat kovin herkästi ja halusin tehdä kohtalaisen kestävän lakkauksen. Strassien sijaan kaivoinkin esiin OPI:n I Snow You Love Me:n ja sijoittelin pallerot kärjen sijaan lähelle kynsinauhoja. Nämä tosin peittyvät niin hyvin päällyslakan alle, että olisivat kestäneet kärjessäkin. ISYLM on kyllä ihan huippu. 

Löytyykö sinunkin kaapistasi OPI:n I Snow You Love Me?

10 kommenttia:

 1. Kivat on, ja ilo silmälle aina tuo että ranskispohja ei kuulla keltaisena!

  I Snow You Love Me löytyy multakin, mutta en oo tainnut kun kerran sitä käyttää. Mutta tykkään siitä kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oli pieni lakkaustauko tuossa alkutalvesta kun oli kynnet huonossa kunnossa, enkä ole sen jälkeen käyttänyt kovin värjääviä värejä, ainakaan koko kynnelle. Niin on pysynyt aika puhtaana :)

   Mä olen ihan innoissani siitä, kun noita palleroita voi käyttää vähän niinkuin strassien korvikkeena. Noi pallerot vaan pysyy paremmin kun strassit kun ne ei törötä niin paljon :D

   Poista
 2. Oi kun on kauniit! <3 Hopeiset ranskistipit näyttää kyllä aina kivoilta, ja näistä tykkäänkin tosi paljon :) Ja hei vitsit, kiva, jos olin inspiraation lähteenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia kommentista ja inspiraation lähteenä toimimisesta! ihastuin kovasti myös hopeisiin kärkiin kun näin sen sun ranskiksen :)

   Poista
 3. Ihan hurjan söpöt ja löytyy kyseinen lakka, tosin vain pari kertaa käytettynä mutta pidän siitä tosi paljon :)

  VastaaPoista