keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Born Pretty Store

Born Pretty Storesta tekemäni tilaus kotiutui vähän aikaa sitten. Sinänsä hauskempi tilailla ulkomailta. Kun tilauksella kestää saapua pidemmän aikaa, saattaa ehtiä unohtamaan mitä sitä on tullut tilailtua ja paketin avaaminen tuntuu pieneltä joululta.

Värillisiä niittejä olen himoinnut pitkään, niitä löytyi Born Pretty Storesta hyvä valikoima. Päädyin pyöreitä ja neliönmuotoisia niittejä sisältävään kiekkoon. Niillä ehdin jo tehdä lakkauksenkin, sen näette seuraavassa postauksessa.


Värillisten niittien lisäksi halusin pieniä pyöreitä hopeisia niittejä. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin lopulta kiekkoon, jossa on valikoima erikokoisia hopeisia ja kultaisia niittejä. Tykästyin kovasti myös pieniin metallisiin simpukkakoristeisiin. Purkki, jossa simpukat ovat tuli myös tilauksen mukana. Niitä myytiin 12 kappaleen pakkauksessa. 


Niittien lisäksi halusin ehdottomasti strassikiekon, jonka öljyn värisiin strasseihin ihastuin tässä Heidin lakkauksessa. Myös isot rusettikoristeet ovat olleet pitkään ostoslistalla. Tilasin kaksi kiekkoa, jotta saan molempiin käsiin samanvärisen rusetin. Erinäisten koristeiden lisäksi tilaukseen päätyi kolme eriväristä Nail Art Peniä. Nämä ovat samankaltaisia kuin Sally Hansenin I heart Nail Art -koristekynät eli tussimallisia. Väreiksi valitsin hopeisen, mustan ja punaisen.


Päätin myös viimein aloittaa lakkojen tikuttamisen joten tilasin kaksi settiä läpinäkyviä lakkatikkuja. Yhdessä setissä on 50 tikkua eli yhteensä noita on 100. Ajattelin määrän riittävän helposti sillä uskoin omistavani joitakin kymmeniä lakkoja. Karu totuus tuli vastaan, kun sain ensimmäiset 50 tikkua lakattua ja totesin, etten ole vielä puoli välissä. Niinpä jouduin laittamaan vielä lisää tikkuja tilaukseen. Kuvassa näkyvät ensimmäiset 50 tikkua lakattuna. Projekti ei ole ihan niin nopea kuin kuvittelin. Lakkailu on ihan kivaa, mutta tikkujen nimeäminen ei. Päätin tulostaa nimilaput paperille ja kiinnittää ne teipillä tikkuun. Ei ehkä helpoin tapa, mutta en fiksumpaakaan keksinyt. Onpahan tekemistä pimeiksi talvi-illoiksi.


Millä menetelmällä kiinnitit nimilaput omiin tikkuihisi?

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! :)
  Mä itse kirjoitin käsin paperilappuihin lakkojen nimet ja teippasin tikkuihin. Toi lappujen kanssa leikkiminen on oikeesti tuskallista, mulla odottaa kaikki uudet lakat tikutettuina mutta nimettöminä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Heh :D Kiva kuulla, että joku muukin tuskailee noiden laputuksien kanssa. Saa nähdä koska saan tämän projektin valmiiksi.

   Poista
 2. Iiiih, ihania juttuja! Mie kylmästi kirjottelin semmosella cd-levyjen merkkaamiseen tarkotetulla tussilla. Se meni oikein näppärästi, eikä oo ainakaan vielä sutannut. Tulee samalla harjoteltua käsialaakin pitkästä aikaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en malta odottaa päästä kokeilemaan näitä :) Tuo oli kyllä varmaan näppärä ratkaisu tuo suoraan tussilla kirjoittelu. Oma käsiala ei kyllä taitais olla tarpeeks siisti siihen homman :D

   Poista