perjantai 29. maaliskuuta 2013

Syrjähyppy akryyliin

Pahoittelut kaikille luonnonkynsien ystäville, siirryn hetkeksi rakennekynsiin, koska omat kynnet päättivät luovuttaa totaalisesti. Tuolta alempaa löytyy kuva lohkeilleista kynsistä, mutta tuokin oli vasta alkua. Tuo peukalon kynsi lohkesi lisää vielä syvemmältä. Eivätkä nuo kaksi jääneet ainoiksi vaan muutama muukin kynsi repesi vielä päälle. Koska tiedossa oli juhlat, joihin halusin lakata kynnet sävy sävyyn mekkoni kanssa, eivätkä ne sellaisenaan kelvanneet lakattavaksi, päätin kaivaa kaapin perälle unohtuneen akryylikynsisetin esiin. 


Joitakin vuosia sitten oli lyhyt kausi jolloin tein itselleni akryylikynsiä. Tuo setti on tilattu MiMaxilta aikaan jolloin heillä ei vielä ollut omia nettisivuja, vaan he myivät tuotteitaan Huuto.netissä. Innostus ei kestänyt kovin kauaa, sillä kyllästyin joihinkin rakennekynsien ominaisuuksiin aika pian ja päätin pitäytyä luonnonkynsissä. Kovinkaan hyväksi en noiden tekemisessä koskaan ehtinyt kehittyä, sillä en hirvittävän kauaa jaksanut noiden kanssa harrastaa.


Välineeni olivat parhaat päivänsä nähneet. Tippiliima oli jo aikaa sitten kuivunut purkkiinsa ja samoin oli käynyt muillekin, kynsitarkoituksiin myöhemmin hankkimilleni liimoille. Niimpä turvauduin peruspikaliimaan, joka osoittautui tarkoitukseen ihan hyvin sopivaksi. Kirkas akryylijauhe oli aika lopussa ja riitti kynsiin juuri ja juuri. Tippejäkin oli rajallisesti, mutta löysin onneksi joka kynteen suunnilleen sopivan. Bufferiviilakin oli kateissa, siitä olisi ollut iloa viimeistelyssä, mutta selvisin ilmankin. Ensimmäisen kuvan rikkinäiset kynnen ympärystöt kuitenkin kertovat omaa tarinaansa viilaamisen tuskallisuudesta.


Valitettavasti unohdin kuvata kynnet ilman lakkaa heti tekemisen jälkeen. Lakkailin ne Wet n Wildin Teal Of Fortunella. Nuo lakattomat kuvat tai oikeammin kuvat pelkällä kirkkaalla aluslakalla on otettu viikon päästä tekemisestä, eivätkä kynnet ole niissä enään ihan kauneimmillaan. 


Itse toivon, että tämä akryylisyrjähyppy jää lyhyeksi. Sinänsä minulla ei ole mitään rakennekynsiä vastaan, hyvältähän ne näyttävät osaavien tekemänä, mutta omilla taidoilla niiden kanssa säätämäminen on rasittavaa. Lisäksi niillä on maaginen kyky lentää kaaressa irti kymmenen minuuttia ennen nukkumaan menoaikaa niinä iltoina kun aamulla on aikainen herätys. Enkä edes tällä hetkellä omista edes välineitä huoltaa näitä kunnolla.Loppukevennykseksi pääsiäistipu kynsistä, jotka jäivät tekemättä loppuun koska hermo meni. 

Millaisia tuntemuksia sinulla on rakennekynsistä? Entäs mitä kuuluu pääsiäisen ohjelmaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti