perjantai 29. tammikuuta 2016

Puut ja auringonlasku

Tämä puukuvio on yksi lempikuvioistani BP-L015 laatassa ja se näytteli merkittävää roolia päätöksessäni hankkia kyseinen laatta. Ajattelin sen sopivan mahtavasti siluettilakkauksen tekemiseen ja tämä ajatus vahvistui entisestään kun näin Heidin toteuttaman version aiheesta.


Valitettavasti suuntavaistoni petti jälleen. Ajatuksena oli toteuttaa lakkaus samoin päin kun Heidikin, mutta tehtyäni ensimmäisen liu'un huomasin sen olevan väärin päin. Koska en halunnut tehdä muuten onnistunutta liukua uudelleen, päätin elää tämän suunnan kanssa.


Liukuvärin alla piileskelee Flormarin WL03, koska alun perin ideana oli tehdä akryylimaalauksia harmaalle pohjalle. Maalailu ei kuitenkaan onnistunut, joten päätin toteuttaa tämän idean. En viitsinyt poistaa harmaata pohjaa, koska ajattelin sen olevan riittävän vaalea liukuvärin pohjaksi ja sitä se oli. Liukuvärin toteutin neljää lakkaa käyttäen meikkisienellä ja leimat tein Born Pretty Storen mustalla leimauslakalla. 


Leimasimena toimi jälleen Clear Jellyn pehmeä versio, joka jaksaa yhä ihastuttaa. Kohdistus onnistui paljon helpommin kuin normaalilla leimasimella. Oikea käsi ei onnistunut niin hyvin kuin kuvissa esiintyvä vasen, mutta se ei johtunut leimasimesta vaan omasta koordinaatiosta. 

Tällä kertaa puhdistin leimasimen oikeaoppisesti teipillä. Täytyy kyllä sanoa, että taidan jatkossa käyttää teippipuhdistustekniikkaa muihinkin leimasimiin. Sen lisäksi että lakat lähtivät hyvin, teippi nappasi leimasimesta myös kaiken maailman karvat ja muut roskat. Toisin kuin vanulappu, joka yleensä jättää nöyhtää.


Jokunen leima jäi oman sähläämisen vuoksi repaleiseksi, joten vähän huijasin ja paikkailin niitä parista kohtaa mustalla akryylimaalilla. Tämä onnistui aika hyvin eikä kohtia hirveämmin erota. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Liukuväri onnistui kerrankin aika hyvin ja tykkään kovasti siluettikynsistä.

Uuden leimasimen lisäksi tällä hetkellä ilahduttaa uudet valot. Hankin hetki sitten kaksi uutta päivänvalolamppua ja valo viimein riittää kuvaamiseen kunnolla. Kuvat ovat tarkempia ja valoisampia. Seuraavaksi täytyy tosin miettiä saisinko vielä aseteltua ne jotenkin paremmin, jotta heijastuksia ei tulisi niin paljon, mutta toistaiseksi olen tyytyväinen tähän parannukseen.

Mitä tykkäät lakkauksesta? Joko omistat Clear Jelly -leimasimen?

maanantai 25. tammikuuta 2016

Yllätyslakka

Se on todella ilahduttavaa, jos sattuu löytämään rahaa takin taskusta, jota ei ole käyttänyt hetkeen. Mulle kävin melkein niin, mutta se oli kynsilakka läppärilaukussa. Olin palannut työreissusta omalle toimistolle ja tarkistin kotiin lähtiessä ettei mukanani olleeseen läppärilaukkuun jäänyt mitään ylimääräistä, jota tarvitsisin kotona. Yllätys oli suuri kun laukun pohjalla pilkotti Essencen kynsilakka. 


Jonkin aikaa lakan alkuperää pähkäiltyäni tajusin, että olin niin ikään palaamassa työreissulta, kun poikkesin lähimmässä Essence-pisteessä marraskuussa. Yksi lakka oli näemmä karannut pussista, jossa ostokset olin laukkuun tunkenut. Koska olin valinnut lakat täysin hetken mielijohteesta, en huomannut yhden häviämistä kun kaivoin ostokset esiin kotona. Onni onnettomuudessa, että ei hävinnyt kokonaan ja oli kyllä varsin positiivinen yllätys löytää kesken arjen lakka, jota ei muistanut omistavansa.


Kyseessä on siis Essencen Happy New Green, joka on syvän tummanvihreä mattalakka.

Onko kukaan muu yhtä hajamielinen?

perjantai 22. tammikuuta 2016

Harmaata ja holoa

Päätin vaihteeksi kokeilla taas jotain uutta, mutta kuten folioidenkin kanssa kävi, se ei tälläkään kertaa tuonut kovin positiivista lopputulosta. Neljäs tällä erää Born Pretty Storelta testiin tullut tuote oli vinyylit.


Lakoiksi vinyylien kanssa puuhasteluun valikoituivat Color Clubin Harp On It ja Essencen Rock My World! Jälkimmäinen oli ehkä turhan juokseva valinta vinyylien kanssa käytettäväksi. Se tuppasi valumaan vinyylien alle, jos sinne oli jäänyt pienikin rako ja niitähän jäi. Tuntuu että kynteni ovat ihan liian kaarevat vinyylien käyttöön. Kynsissäni on aika vahva c-kaari ja ne ovat myös hiukan kaarevat pituussuunnassa. Näin ollen reunojen kiinnittäminen tuntui mahdottomalta. Reuna ei joko tahtonut kiinnittyä tai meni toisesta kohdata ruttuun kun sen sai kiinni.


Mitään vertailukohtia minulla ei ole, joten en tiedä olivatko nämä keskimääräistä vaikeammat käyttää. En tosin usko että parempi laatuinen vinyyli pelastaisi sitä tosi asiaa, että kynteni ovat liian käyrät.


Lopputuloksesta tuli siedettävä kun siistin vinyylien alle valahtaneen lakan takia levinneitä kohtia siveltimella ja lakanpoistoaineella. En kuitenkaan ollut kovin tyytyväinen lakkavalintoihinikaan, joten tämä lakkaus jäi aika lyhyt ikäiseksi.


Ovatko sinun kyntesi kaarevat? Onko muilla vastaavia ongelmia vinyylien kiinnityksen kanssa?

Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

maanantai 18. tammikuuta 2016

Lisää PB:n leimauslakkoja ja uusi pehmeä Clear Jelly -leimasin

Olen pitkään himoinnut läpinäkyviä leimasimia, koska olen äärettömän huono kohdistamaan leimoja. Tätä hankintaa on kuitenkin estänyt se, että tarjolla olleet läpinäkyvät leimasimet ovat olleet kovia, enkä osaa leimata kuin pehmeällä leimasimella. Kun törmäsin Cesarsin verkkokaupassa uuteen Super pehmeään Clear Jelly -leimasin ostopäätös oli nopeasti tehty.


Jännitin kovasti onko leimasin tarpeeksi pehmeä pakettia odotellessani. Kun viimein pääsin kokeilemaan leimasinta jännitys vain tiivistyi. Nappasin ensiksi laataksi PB-05:n ja aloitin leimaamisen toisella Born Pretty Storelta testiin saamistani* leimauslakoista (18#). Harmikseni en saanut leimaa nousemaan kokonaisena ensi yrittämällä. Pyyhin leimasinta kynsilakan poistoaineella ja yritin uudelleen. Lopputulema oli sama. Pian kuitenkin tajusin että en ollut leimannut kyseisellä laatalla aiemmin. Moni BP:n laatoista toimii kuin unelma, mutta yhden laatan kanssa on käynyt aiemminkin niin, että en meinannut millään saada leimoja nousemaan siitä. Niinpä kaivoin esiin laatan, jonka olin jo testannut toimivaksi (PB-L015) aiemmin. En voi olla ihan varma oliko syynä laatan vaihto vai se että pyyhin leimasimen useampaan otteeseen kynsilakanpoistoaineella. Todennäköisesti ensimmäiseksi mainittu, mutta joka tapauksessa kuvat alkoivat nousta leimasimeen kokonaisina. Ne siirtyivät myös kiltisti kynnelle ja leimasin oli todella tarpeeksi pehmeä siihen, että sillä pystyi leimaamaan painamalla kuvan kynteen pyöräytyksen sijaan. 


Parhaimmillaan tämä olisi varmasti ollut jonkin vähän tarkempaa kohdistusta vaativamman kuvan kanssa, mutta tämä kuvio sopi mielestäni hyvin tälle leimauslakalle. Läpinäkyvyys helpotti kohdistamista tällaisellekin leimalle huomattavasti. Tällaisessa kuviossa ei mielestäni ole väliä ovatko kuviot samoilla kohdilla kynnellä, enkä siitä ottanut nytkään stressiä. Läpiväkyvyys auttaa kuitenkin myös siinä, että kuvio ylipäänsä on helpompi tähdätä kynnelle. Etenkin kun leimaa peukaloa, jonka kynsi on isompi ja kuviosta ei jää niin paljon ylimääräistä. Olen nimittäin onnistunut useammankin kerran leimaamaan kuvion niin, että kuvion reuna ei mennyt kynnen yli. Tämän leimasimen kanssa tuo on helppo välttää.
 

Kaiken kaikkiaan tykkäsin leimasimesta kovasti kuten myös leimauslakasta, joka näkyi oikein kivasti tumman piCture pOlishin Hopen päällä. Leimauslakasta on vaikea keksiä pahaa sanottavaa, jos etikettiä ei lasketa. Jostain syystä se oli yrittänyt naamioitusa Liquid Peel Off Tapeksi. Etiketti ei toisaalta vaikuta käyttöön mitenkään ja todennäköisesti he jakavat tarkoituksella tämän väärin laputetun erän testituotteiksi, ettei niitä tarvitse myydä maksaville asiakkaille. Leimasimessa ainoa huono puoli taas on hinta. Pehmeää päätä myydään vain vaihtopäänä eli sen lisäksi piti tilata myös alkuperäinen leimasin, minkä vuoksi se ei ollut ihan halpa ostos. Jos kotoa löytyy jo tuo alkuperäinen silloin toki pääsee halvemmalla.
 

Onko teillä läpinäkyvä leimasin? Tykkäätkö leimata pehmeällä vai kovalla? Tykkäätkö PB:n leimauslakoista?

* Leimauslakka on saatu Born Pretty Storelta. Muut postauksen tuottet ovat itse hankittuja. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

perjantai 15. tammikuuta 2016

Keltaisia leimoja ja uutta mustaa

Valitsin Born Pretty Storelta testiin lisää leimauslakkoja. Aiemmat kokemukset näistä ovat olleet niin hyviä, että halusin kartuttaa kokoelmaani vielä parilla uudella värillä. Ensimmäisenä näistä kahdesta pääsee esittelyyn keltainen 6#.


Jostain syystä keltaisen yhdistämisestä toiseen väriin tuli kauhea dilemma. Keksin montakin kivaa väriyhdistelmää keltaisen kanssa, mutta juuri tämän sävyisen keltaisen kanssa, ne tuntuivat toinen toistaan tökerömmiltä. Lopulta päädyin turvalliseen mustaan. 

Tässä värivalinnassa haasteeksi nousi se, etten varsinaisesti omistanut enää mustaa lakkaa. Totaalisen liisteröitynyt Liquid Leatherin jämä lähti viimeiselle matkalleen edellisen suursiivouksen yhteydessä. Lähinnä muodon vuoksi helmerissä edelleen majailleet Mavalan Black ja Black Velvet olivat myös siinä kunnossa, että olisivat ansainneet saman kohtalon jo aikaa sitten. Niinpä päätin viimein hankkia uuden mustan. Koska Liquid Leather ei koskaan vakuuttanut koostumuksellaan, joka oli alkuun niin valuva, että lirui väkisinkin kynsinauhojen alle ja muuttui pian jyhmeäksi sekä hankalaksi levittää, päätin valita jonkun muun kuin Chinan valmistaman vaihtoehdon. Koska OPI on miellyttänyt viime aikoina, kävin nappaamassa Lady In Blackin mukaani Stockmannilta. Ensivaikutelmalta Lady In Blackista oli varsin positiivinen. Ainakin levittyvyys ja käyttäytyminen ovat varsin miellyttävät. Peittävyys olisi ehkä voinut olla aavistuksen parempi. Peittävään lopputulokseen vaadittiin kolme kerrosta.

Päälle leimasin kuvion Born Pretty Storen laatasta BP-L015. Laatta (itse hankittu) ja leimauslakka (saatu) työskentelivät yhteen saumattomasti ja yhtään leimaa en joutunut ottamaan uusiksi. Jokainen kynsi onnistui kerta yrittämällä - ihanan vaivatonta. BP:n leimauslakat ovat tunnetusti varsin värikylläisiä ja tämäkin pärjäsi mustan päällä varsin hyvin. Tosin keltaisen sijaan leimat näyttävät mustan päällä aavistuksen vihertäviltä. 


Näyttävätkö leimat vihreiltä vai keltaisilta? Mikä on mielestäsi paras väriyhdistelmä keltaisen kansa? Mikä on sinun luotto mustasi?
 
Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

maanantai 11. tammikuuta 2016

Ostoksia

Tuli pitkästä aikaa tehtyä tilaus Born Pretty Storelle. Kaikki lähti siitä kun jonkun aikaa sitten tein suursivouksen helmerilleni ja sain viimein aikaiseksi tikutettua kaikki "uudet" lakat. Tikutusprojekti jäi kuitenkin muutamaa lakkaa vajaaksi kun tikut loppuivat kesken. Aiemmatkin tikut olivat Born Pretty Storelta, joten hakeuduin heidän sivuilleen tilaamaan uusia. Olihan se sitten pakko tehdä pari heräteostostakin kun kerran tilaamaan alkoi, joten mukaan tarttui vähän muutakin.


Viime aikoina leimaulu on taas pitkän tauon jälkeen alkanut inspiroida. Samojen leimauskuvioiden kierrätys on taas alkanut tympiä, joten valitsin useamman uuden laatan kokoelmiini. Valitsin lähinnä laattoja, joissa on koko kynnen kuvioita, koska niitä tulee viljeltyä useammin kuin pienempiä kuvioita. Lisäksi nappasin mukaan kotelon, pyöreille leimauslaatoille.






Lisäksi mukaan valikoitui tämä suti, johon olin iskenyt silmäni jo aiemmin jossakin blogissa (en muista enää kenen). Olen yrittänyt tehdä kapeaa sutia vanhoista sudeista leikkaamalla, mutta en ole päässyt haluamaani lopputulokseen. Niinpä halusin hankkia tällaisen valmiiksi hyvin hyvin kapean sudin, jos vaikka akryylimaalailut alkaisivat tällä luistaa. Saa nähdä, olen jo aiemminkin todennut, että eivät ne välineet yksinään mestaria tee. 


Totaalisena heräteostoksena mukaan lähti myös pari lakkaa. Tähän violettiin termolakkaan iskin silmäni, koska sen värinvaihtoefekti näytti niin ihanan voimakkaalta mallikuvissa. Sitä se on myös livenä, tosin värit eivät kaikissa mallikuvissa olleet ihan kohdillaan, sillä niissä tämä toinen väri näytti turkoosimmalta kuin oikeasti on. 



Lisäksi innostuin nappaamaan mukaan myös Mirror Nail Polish -lakan. Ihan mielenkiintoiselta se vaikuttaa, vaikka peiliefekti ei livenä ole todellakaan samaa luokkaa kuin mallikuvissa. Lakka on koostumukseltaan normaalin kynsilakan sijaan maalimainen. 



Onko sinulla kokemuksia jostain näistä tuotteista? Nousiko joku näistä omalle ostoslistallesi?

perjantai 8. tammikuuta 2016

Hiutaleita

Koko alkutalven olen haaveillut jonkinlaisista hiutalekynsistä, mutta koska en ole jaksanut alkaa sellaisia maalaamalla väkästelemään, ei ole tullut tehtyä. Nyt sain Born Pretty Storelta testiin hiutalefoliota*, niin pääsin viimein toteuttamaan tällaiset.


En ole aiemmin käyttänyt folioita, joten en tiedä toimivatko ne kaikki samalla logiikalla. Näiden käyttöohjeessa käskettiin lakkaamaan kynsi ja odottamaan, että lakka kuivuu (ei kuitenkaan ihan kuivaksi). Tämän jälkeen folio laitetaan kynnen päälle kiiltävä puoli ylöspäin ja hangataan niin että folio irtoaa päällismuovista ja jää kiinni kynteen. Tämän toteuttaminen ei sitten sujunutkaan kovin hyvin.


Ensimmäisellä noin viidellä yrittämällä lakka oli hieman liian märkää ja siihen jäi jälkiä tai folio ei tarttunut kunnolla. Sen jälkeen hinkkasin liikaa ja hiutalekuvio ruhjoutui, vaikkakin päätyi suunnilleen kokonaisena kynnelle. Tätä seurasi useampi yrittämä, jolloin lakka oli ilmeisesti liian kuivaa ja kuvio ei tarttunut kokonaan. Ohjeessa luki että näissä tilanteissa voi lisätä päällyslakkaa kyseisiin kohtiin ja yrittää uudelleen. En kuitenkaan onnistunut kohdistamaan näitä loppuosia kohdilleen. 


Useamman tunnin epätoivoisen yrittämiseen ja tumman lakan pois hinkuttamiseen turhautuneena aloin harkita luovuttamista, kunnes keksin vaihtoehtoisen suunnitelman. Päätin tehdä foliosta siirtokuvan, jotta ei tarvitsisi enää hinkata lakkaa pois kynsistä, jos sattuisi epäonnistumaan. Lakkasin päällyslakkaa leivinpaperille ja siirsin foliokuvan siihen. Tässäkin onnistuin epäonnistumaan kahdesti länttäämällä folion väärinpäin lakkaan. Alkoi ilmeisesti olla ajatuksen juoksukin finaalissa. Lopulta sain muutamaan hiutaleen kiinnittymään lakkaan asiallisesti. Irroittelin lakkalevyn leivinpaperista ja leikkasin sopivat palaset kynsille. 


Nätiltähän nämä kynnellä näyttävät, mutta itse en ole ihan heti valmis yrittämään uudelleen. Kai tämäkin olisi helppoa jos osaisi, joten en kehtaa pistää tätä kaikkea tuskaa folion piikkiin.


Mitä tykkäät hiutaleista? Onko foliot aina näin hankalia? 
 
* Folio saatu testiin Born Pretty Storelta. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Viime vuoden parhaat

Vuodenvaihde meni ja uutta vuotta eletään jo kuudetta päivää. Vieläkö saa fiilistellä vuoden vaihtumista ja viime vuotta? No fiilistelen joka tapauksessa, kun en aiemmin ehtinyt. Tässä tulevat omat suosikkini eli vuoden 2015 parhaat asiat, lakkaukset ja lakat kertarupeamalla.

Asiat

Nyt alkavalle vuodelle en tehnyt uudenvuodenlupauksia, kuten en yleensäkään tee. Viime vuonna tein tässä asiassa poikkeuksen. Lupasin tehdä blogipostauksen vähintään kerran viikossa. Pidin tosin lupauksen salaisena enkä kertonut siitä kellekään ja oikeastaan lupauksen sijaan se oli ennemminkin toive. Haaveilin että tällekin harrastukselle riittäisi aikaa kiireestä huolimatta. Aiempina vuosina lakkausharrastuksessani ja tästä johtuen myös postauksissani on ollut vähintään yksi pidempi tauko. Viime vuonna aika riitti kuitenkin ihmeen hyvin ja kerran viikossa postaustahti säilyi. Ainoa viikko jolloin en saanut aikaiseksi tehtyä lakkausta ollenkaan oli pääsiäisviikko, silloin toivotinkin vain hyvät pääsiäiset ilman lakkauksen esittelyä. Toisaalta välillä postaustahti on ollut kaksikin kertaa viikossa. Silloin on kyllä yleensä tullut jaettua muitakin kynsiaiheisia juttuja kuin lakkauksia. Joka tapauksessa katson tämän viime vuoden uudenvuodentoiveen kuitenkin toteutuneen.

Toinen positiivinen asia kynsiin liittyen, jota haluan fiilistellä on kynsien kunto. Yleensä olen joutunut jo syksyllä vetämään kynnet ainakin pari kertaa ihan nysäksi lohkeilun ja liuskoittumisen vuoksi. Nyt vaikka kynnet eivät megapitkät olekaan ja pientä lohkeilua on havaittavissa pakkasten myötä, en ole joutunut vetämään niitä ihan nysäksi kevään jälkeen. Ihan nysällä tarkoitan siis koko vapaan kasvun pois leikkaamista. Tästä on luultavasti kiittäminen OPI:n Nail Envyä, jota on tullut käytettyä jo yhden pullon verran.

Lakkaukset

Nämä eivät ole missään järjestyksessä. Kunhan valitsin viisi lakkausta viime vuodelta, jotka eniten miellyttivät silmää.

Vesivärejä viimein
Helmiä ja pitsiä
Pilkkuja
Kopiolakkaus
On siis kevät
 
Lakat


Halusin myös listata kymmenen tämän vuoden suosikkilakkaani. En osannut järjestää näitä enää keskenään, joten tulevat satunnaisessa järjestyksessä. Kuvasin nämä ryhmissä, jottei postaus veny ihan loputtoman pitkäksi.

OPI: I Snow You Love Me |  Don't Bossa Me Around | Alpine Snow

I Snow You Love Me - Balsamia strassiväsymykseen 
Käytin aiemmin tosi paljon strasseja. Niillä saa aikaan näyttäviä kynsiä, mutta miinuspuolena on se, että kynneltä kohollaan olevat koristeet irtoilevat helposti arjen askareissa. Sitten joku keksi laittaa kynsilakkaan tällaisia palluroita, joilla voi korvata strassin koristelussa. Ei törötä ja selviää kynnellä viimeisenä poiston yhteydessä kuin torakka ydinkatastrofista.

Alpine Snow -  Ritarillinen valkoinen 
Hankin Alpine Snow:n kun edellinen valkoinen lakka alkoi olla niin liisteriä, että sen levittämisestä ei tullut enää mitään. Siksi se tuntuikin pelastavalta ritarilta saapuessaan ja on jatkanut luotettavaa suoriutumista siitä lähtien.

Don't Bossa Me Around - Mummokalsarit on pop
Pidin aikanaan nudelakkoja tylsinä, mutta tämä hieman marjapuuroon taipuva nude vei minut mennessään. Sen vanavedessä lakkakokoelmaani on päässyt uimaan muitakin nudeja. 

picCture pOlish: Hope | piCture pOlish Ariel's Tale | Dance Legend: 170

Hope  - Vaatii loputonta tuijottelua
Tälle listalle pääsi myös lakkakokoelmani kuopus eli joululahjaksi saamani piCture pOlishin Hope, joka oli rakkautta ensi lakkauksella. En meinannut malttaa tehdä koristeluja päälle ollenkaan, kun lumouduin niin sen sinisestä kimmellyksessä.

Ariel's Tale - Pyrstö eikun tarina
Ariel's Tale oli ensimmäinen piCture pOlishini ja se jäi mieleeni upean ulkonäkönsä lisäksi nimensä vuoksi. Ariel kun on mun lempppari Disney-prinsessa. Alkuun onnistuin kuitenkin lukemaan nimen väärin ja lakka kulki jonkun aikaa mielessäni nimellä Ariel's Tail, ennen kuin tajusin asian oikean laidan.

Dance Legend 170 - Hartaudella odotettu ihanuus
Tätä lakkaa odottelin valehtelematta kahdeksan kuukautta saapuvaksi. Onneksi lakka on kaiken odotuksen ja aiheuttamansa vaivan arvoinen.

China Glaze: For Audrey | Flormar: WL01

For Audrey - Luottominttu
Mintusta muodostui itselleni viime vuonna jonkinlainen hittiväri ja For Audrey lunasti itselleen luottopelaajan roolin tässä värissä. Siksi se nähtiin kynsilläni viime vuonna useammin kuin laki sallii.

WL03 - Kiiltävää harmautta arkeen
WL03 on pesinyt helmerissäni varmaan useamman vuoden, mutta jostain syystä löysin sen kunnolla vasta nyt tämän vuoden loppupuolella. 

Cosh: Wild Lilac | Lambada

Wild Lilac - salaa suosikiksi
Tämä nousi suosikiksi jotenkin hiipien. Sen väri ei ole oikein ominta itseäni, mutta jotenkin päädyin tekemään sillä lakkauksia kerta toisensa jälkeen. Yksi syy suosioon voi olla, että se sopi hyvin For Audreyn kaveriksi.

Lambada - Punainen yllättäjä
Lambadankin löysin vasta vuoden loppupuolella, vaikka se on ollut lakkakokoelmassani yhtä kauan kuin sisarensa Wild Lilac. Tajusin kuitenkin kuinka ihanan syvän punainen se on vasta kun pääsin tikutusprojektissani siihen asti.

Löytyykö yhteisiä suosikkeja lakkauksista tai lakoista? Teetkö sinä uudenvuoden lupauksia?